Batman: Arkham Knight PC, PS4, XBOXONE

Befejező részéhez érkezett a Batman: Arkham-sorozat.
1666803450

Mindkét alapítója elhagyta a Rocksteady csapatát

Sefton Hill és Jamie Walker 2004-ben alapította meg a Rocksteady Studios csapatát, most pedig együtt távoznak a stúdiótól. Ezzel új menedzsment alá került a Suicide Squad: Kill the Justice League.
1644220809

Switchre költözik a Batman: Arkham Collection?

Nagyon úgy néz ki, hogy egyik francia áruházlánc, a WTT idő előtt leleplezte, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Batman: Arkham Collection. Az Arkham-trilógiát tartalmazó kollekció állítólag 60 euróba fog kerülni.
1636552847

Képeken a törölt Batman: Arkham-folytatás

Korábban is láthattunk már kiszivárgott koncepciós rajzokat a soha be nem jelentett Batman: Arkham-folytatásról, de Goran Bukvic művész jóvoltából most újabb csokor kép érkezett a játékból. Ezek Batman ruhájára fókuszálnak.
1634828400

A Google tényleg bérbe adja a Stadia technológiáját

A Google már hónapokkal ezelőtt jelét adta, hogy fontolgatja a Stadia alatt futó technológia bérbeadását más iparági szereplőknek, de most az első példát is látjuk arra, hogy nem csak a levegőbe beszéltek.
1621317600

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.
1620122400

Mennyit költött az Epic az ingyenjátékokra?

Az Epic és az Apple tovább folytatja a harcot a bíróság előtt, emiatt pedig néha kikerül egy-egy érdekes dokumentum az internetre is. Most azt tudtuk meg, hogy tételesen mennyit költött az Epic ajándékjátékokra az akciók első kilenc hónapjában.
1607079600

Öt év után ismét frissült a Batman: Arkham Knight

Nem számítottunk rá, hogy közel öt és fél évvel a megjelenése után is érkeznek majd újdonságok a Batman: Arkham Knighthoz, de a Rocksteady meglepett minket. Két kosztümöt kaptunk, és búcsúzik a Denuvo is.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1593936000

Nemezisrendszert kap az új Batman-játék is?

Nem olyan nehéz elképzelni, hogy van igazságalapja a most felröppent pletykának, hiszen a kiadó Gyűrűk Ura-játékaiban a rendszer akkora sikert aratott, hogy az már önmagában eladta a két címet.