Batman: Arkham Knight PC, PS4, XBOXONE

Befejező részéhez érkezett a Batman: Arkham-sorozat.
1543683601

Cáfolták a Superman-játékról szóló pletykákat

Már egy ideje szárnyra kaptak azok a feltételezések, miszerint a Rocksteady egy nyitott világú Superman-játékot készít, amit talán az idei The Game Awardson be is mutathatnak. A stúdió azonban lehűtötte a kedélyeket.
1543233619

Vadiúj Batman: Arkham Collection érkezik?

A TrueAchievements találata szerint hamarosan egy teljesen új Batman: Arkham-gyűjtemény érkezik. A Rocksteady trilógiáját - mínusz az Originst - tartalmazó csomagot az Xbox One X képességeihez igazítják.
1538827214

Mégis Batman-játékon dolgozik a Rocksteady?

Friss pletykák bukkantak fel a ResetErán és a Redditen a Rocksteady évek óta készülő titkos fejlesztéséről. A legújabb szóbeszédek szerint mégiscsak Batman: Arkham-játékot kapunk.
1525687227

Superman-játékon dolgozik a Rocksteady csapata?

Úgy tűnik, Batman után egy újabb szuperhős kapja meg az őt megillető rivaldafényt egy nyitott világú akciójátékban. Kiszivárogtak az első részletek a Rocksteady Superman-játékáról, ami hivatalosan még az E3 előtt bemutatkozhat.
1510079686

A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.
1508256007

Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától

A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.
1505145607

Nem lesz több Batman: Arkham-játék?

A Batman: Arkham-sorozatban a címszereplőt megszólaltató Kevin Conroy a Wizard World Comic-Con rendezvényen tartott beszélgetésen árulta el, hogy a Warner Bros. nem tervez új Batman-játékot.
1464501600

Batman: Arkham Knight - jön a GOTY-kiadás?

A német Amazonon bukkant fel a Batman: Arkham-sorozatot lezáró Batman: Arkham Knight Game of the Year kiadása. A csomag állítólag júliusban jön, egyszerre a Return to Arkham remasterrel.
1458324002

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.
1454594415

Macre és Linuxra nem jön az Arkham Knight

A Warner Bros. törölte a Batman: Arkham Knight tervezett OS X-es és linuxos portját, ami abszolút nem meglepetés, tudván azt, hogy a windowsos verzió még a mai napig hagy kívánnivalót maga után.