Costume Quest 2 PC

Folytatódik a Costume Quest - a Double Fine először csinál folytatást.
Típus: Akció, Kaland

Az Epic Store folytatja a halloweenezést

Ezen a héten egy küszködő színész kálváriája és egy csapat jelmezes gyerek kalandja szerezhető be ingyen az Epic boltjából. Egy hét múlva harcba szállhatunk a Szellemirtók oldalán, és felfedezhetjük Black Hills erdejét is.

Halloweenre hangolnak az Epic Store ajándékai

Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, a halloween már nem csak egyetlen nap - az egész októberi hónapnak jól állnak a rémségek. Látszólag ezzel a mentalitással válogatta össze az ingyenjátékait az Epic Games Store is.

Animációs sorozattal erősít a Costume Quest

Hamarosan egy új médiumot is meghódít a Costume Quest, az Amazon Studios ugyanis megerősítette, hogy a Double Fine Productions akció-szerepjátéka jövőre a tévében is szerencsére próbál.

Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.

A Games with Gold júniusi kínálata

A Microsoft bejelentette, hogy júniusban milyen ingyenes játékokat tehetnek zsebre a Gold-előfizetők. A jelenlegi generációs masinán a Goat Simulator és a The Crew lesz a nyerő, míg Xbox 360-on az XCOM: Enemy Unknown.

Megjelent a Costume Quest 2, itt a launch trailer

Megérkezett a Double Fine RPG-jének a második része, mely ezúttal is vicces történetet és körökre osztott harcokat kínál a rajongóknak. A kattintás után megnézhetitek a játék launch trailerét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hétnek nézünk elébe, remélem, mindenki tett félre elég pénzt, amit játékokra költhet! Legyen szó horrorról, sportról vagy autóversenyről, jó eséllyel találsz a napokban olyan címet, ami a fogadra való.

Jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home

Bemutatta első játékait a Midnight City, ami a Majesco Entertainment frissen alakult, indie címekre szakosodott részlege: még idén jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home is.