Az Epic Store folytatja a halloweenezést

  • Írta: gorien
  • 2020. október 23.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten egy küszködő színész kálváriája és egy csapat jelmezes gyerek kalandja szerezhető be ingyen az Epic boltjából. Egy hét múlva harcba szállhatunk a Szellemirtók oldalán, és felfedezhetjük Black Hills erdejét is.

Tegnap óta tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenjátékai, amelyek a halloween hangulatát készítik elő. Egyrészt itt van nekünk a Bloober Team művészközpontú horrorjátékainak második felvonása, a Layers of Fear 2, míg a könnyedebb jelmezesdi iránti igényt a Costume Quest 2 elégítheti ki.

Tovább folytatva az októberre jellemző rémületes tematikát, jövő héten szintén kísértetjárta játékokkal kedveskedik majd az Epic. Szintén a Bloober Team istállójából tehetjük zsebre az Ideglelés világán alapuló Blair Witchet (amelynek egyébként hamarosan VR-változata is megjelenik), illetve a Ghostbusters: The Video Game remasterelt kiadását is.

4.
4.
Perseus84
#3: Persze. Csak ingyen legyen. Letolod :)))
3.
3.
crytek
#2: A vége kb ugyanolyan mint a filmnek..Ebből kb bármennyi rész lehetni csinálni.
Mondjuk nekem az egyik kedvenc kategóriám a horror és itt jöhet 3 perces fake szar is ha hozzájutok letolok bármit.
2.
2.
#1: Nekem nem jott be, az egy dollaros passal probaltam ki de nem vittem vegig, neked bejott, milyen a vege? Van "ertelme"? ;-)

Amugy Steamen lesz halloween sale, nem tudja valaki?
1.
1.
crytek
Blair Witch remek játék és ez a lépés remek előjel, hogy hamarosan ott lesz vagy a humble choiceban vagy agy másik humble bundleban.

Mondjuk fellőhetnének egy horror csomagot úgyis halloween jön/van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...