Spore

A Spore grandiózus utazásra viszi a játékosokat, az élet kialakulásától, a civilizáció fejlődésén keresztül, a távoli világűr meghódításáig. A játék a The Sims sorozat atyjának legújabb agyszüleménye!
Típus: Stratégia

Spore

A Maxist senkinek sem kell bemutatnom, hiszen az 1987 óta működő cég az egyik legsikeresebb fejlesztő csapat a világon. Alapítója a játékipar egyik legismertebb alakja, Will Wright. Olyan játékokat köszönhettünk nekik, mint a SimCity és a Sims sorozat. A folyamatos Sims kiegészítők kiadása után, úgy érezték ideje új vizekre evezni.

Spore Spore Lénylabor

Minden életszimulátor atyja, Will Wright mer nagyot álmodni. A SimCity, SimEarth, SimLife, SimCopter, SimAnt és Sims után gondolt egy nagyot, és pihenőpályára tette a virtuális emberpátyolgatást, hogy egy merőben újba vágjon. Ez a Spore, melyben nem kisebb feladat vár ránk, mint az általunk alkotott lényeket amőbakoruktól egészen a világűr meghódításáig átsegíteni az élet nagy kihívásain.

Spore Exkluzív béta teszt egyenesen Londonból!

Sajnos egészen napjainkig nem kaptunk teljességgel kielégítő választ arra, vajon hogyan is alakulhatott ki az élet a bolygónkon, hogyan lettünk mi, emberek. Van, aki isten teremtő kedvének tudja be a dolgot, van, aki a Darwini elméletet követi, s vannak olyanok, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy minden az ufók műve! Kinek van igaza? Nem tudjuk. De talán nem is fogjuk már soha megtudni. Ami viszont tény, hogy a civilizációnk oda jutott, ahol most leledzik. Teljes valójában, velünk, emberekkel és a csodálatos növény, no meg állatvilágunkkal.

Spore

Will Wright játékával biztosan mindenki valamilyen szinten kapcsolatba került. Ki ne emlékezne a Sim City-re, majd a megannyi klónjára (Sim Farm, Sim Town, SimLife és hosszú még a sor), illetve a méltán híres Sims két része a végeláthatatlan kiegészítőivel együtt. Már a Gamekapocs oldalán is megismerhettétek munkásságának fontosabb állomásait a Homo Nobilis rovaton belül. Most új játék fejlesztésében vesz részt, melynek neve egyszerűen SPORE (spóra).