E3 2014 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A 2014-es E3 adatlapja: képek és infók egy helyen!

Blogajánló: Horror az E3-on

Sajnálattal olvastuk a múlt héten, hogy Scoo befejezi a blogajánlók szerkesztését, hiszen mindig remek érzékkel vezetett minket végig a blogrészleg írásain. A rovatot Arell és én veszem át, váltottan fogunk hétfőnként jelentkezni.

Heti hírösszefoglaló - 24. hét

Ezen a héten került megrendezésre a 2014-es E3, mely az év egyik legjobban várt gamer eseménye. Ennek folyományaként a Gamekapocs egy különkiadással készült nektek a heti hírösszefoglalóban.

E3 2014: A végső booth babe-mustra

Mivel is zárhatnánk az E3-as hetünket, ha nem pikáns helyszíni fotókkal és videókkal? Természetesen a csajokról lesz szó, akik bájos kisugárzásukkal emelték a rendezvény fényét, és nyálcsorgatásra késztették a férfi látogatókat.

E3 2014: Jövőre találkozunk!

Habár még beeshet egy-két lemaradt anyag, az E3 lényegében véget ért. A szervezők bejelentették a 2015-ös show dátumát, emellett azt is elárulták, hányan vettek részt az idei rendezvényen.

E3 2014: És jöjjenek a csajok!

Az Electronic Entertainment Expo elmaradhatatlan részvevői a csini booth babe-ek, azaz a hoszteszlányok. A természet adta kisugárzásukkal győzködnek minket arról, hogy az adott játék bizony kell nekünk.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.

E3 2014: Nézd élőben a Nintendo bemutatóját!

A Nintendo ugye idén sem tart olyan sajtókonferenciát, mint a többiek, helyette úgynevezett "digitális eseménnyel" készült a rajongók számára. Vajon milyen meglepetéseket kapnak a Nintendo-hívők?

E3 2014: Sajtókonferenciák, ha lemaradtál volna

Felkerült a Microsoft, a Ubisoft, az EA és a Sony vágatlan prezentációja a YouTube-ra. Amennyiben nem volt lehetőséged élőben követni a konferenciákat, most beáshatod magad a több mint négyórányi videoanyagba.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Nézd élőben a Sony-konferenciát!

Ez az a konferencia, ami nekünk, magyaroknak nagyon későn van, de ettől függetlenül nem zárható ki, hogy lesznek, akik végigizgulják a jó eséllyel napfelkeltéig húzódó Sony-bejelentésáradatot. Mi is így teszünk majd!