A Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt kaphat a Gears of War

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 16.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókat is meglepi a Microsoft, a folytatás helyett egyelőre azonban egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatnak.

A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókon a sor a Microsoftnál, azonban a következő teljes értékű játék még várat magára: az Xbox Era újságírója, Nick Baker arról számolt be a legutóbbi podcastjükben, hogy egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatunk a cégtől.

"Korábban már említettem, hogy egy másik Microsoft-franchise is megkaphatja a Master Chief Collection-kezelést, és úgy hiszem, erre idén számíthatunk" - mondta, majd hozzátette, "mindenki tudja, melyik címről van szó". Végül ő maga tette egyértelművé a dolgot: "Ha megnézed a tavaly novembertől idén novemberig tartó időszakot és a Microsoft nagyágyúkínálatát, az a Halóból, a Forzából és a Gearsből állhat."

Ennél több részletet nem árult el, és természetesen hivatalos forrásból sem erősítették meg a híreket, így érdemes azokat fenntartásokkal kezelni. A Microsoft a következő hónapban egy nagyobb bemutatóval készül, ha ez a csomag tényleg létezik, ott kell bemutatkoznia.

17.
17.
crytek
#13: Ha nem vesznek tehetségeket csak "játékokat" akkor bizony ugyanez lesz 2050ben is meg azután is. Sonynál legalább látom hogy akiket megvettek azok értenek is ahhoz amit csinálnak.. Erre irtam lehetsz te gazdag ha debil fogyatékos vagy és csak röhögnek rajtad... Én csak csak a game pass miatt vagyok ms párti. Ha nem volna egy játékot se toltam volna le sőt xboxom se lenne
16.
16.
adamsfamily
#14: A lövöldözés jó volt benne,de körülbelül ennyi,akik azt csinálták azok maradhatnának,de a többi szerintem is mehet a Mekibe.
15.
15.
Őrnagy
14.
14.
Őrnagy
#13: Vagy az egész 343-at kéne kipenderíteni.
13.
13.
adamsfamily
#12: Az Xbox one generáció elején jött pár szutyok exkluzív,de azóta nem sok épkézláb játékot tudtak kiadni.Én általában védeni szoktam az xboxot,mint platformot,de az az igazság,hogy kezd k*rva gáz lenni amit szerencsétlenkednek.Forza motorsport 8 sehol sincs,helyette jött egy átskinezett Horizon 4,a Halo infinite is elég félkésznek érződött.Egyedül a Gears 5 volt amire azt lehet mondani,hogy tisztességesen lett megcsinálva,de ez összesen 1 játék.
A buktáikat lehetne amúgy sorolni(Crackdown 3,State of decay 2,stb.).
Amit a Haloval művelnek az is szánalmas.A 4. részben elkezdtek egy új sztorit,az 5-ben megkezdtek egy újat,aztán az Infinite-ben megint elkezdtek egy teljesen új sztorit,közötte meg ott vannak a hézagok és a játékos meg vakarja a fejét,hogy mégis mit akarnak ebből kihozni.Az írógárda megérdemelné a 343-nál,hogy kipenderítsék őket.
12.
12.
crytek
#10: Igen mert ez a játékfejlesztés már csak ilyen. Kitalálsz valamit azt holnapra kész is.. Mire gondoltok ilyenkor nem is értem.

Majd 2023-tól érkeznek szép lassan a címek....bár sok jót nem várok egyik címtől sem..Első blikkre a Forza Motorsport hozza a szokásosat a Hellblade 2 hozza az 1-et az jó lehet.A Stalker 2-ben nem bízok annyira a Metro széria már elég magasra tette a lécet. Scorn - állandóan csak tolják kis cég nem hiszem hogy maradandó cím lesz... Starfiled nekem Halo gyanúsnak tűnik nagy a hájp azt hulladék lesz..azt nem is tudom mi jön majd ezek után...
11.
11.
Ooorky
#10: Dehogynem sikerült.

HALO Infinity fél kézzel lenyomta a cod-ot és bt-et is XD
Legalábbis az ea és activision szerint ezért teljesítettek rosszul.
10.
10.
adamsfamily
Valamit muszáj kiadni,hogy kevésbé legyen kínos az,hogy felvásároltak egy rahedli stúdiót és még így se sikerül egy épkézláb belsős címet összehozni.
9.
9.
dcba
#5: Dehogy volt minden ugyanolyan, az egesz egy hulye horda mod volt, a vegere mar minden bajom volt tole, mig a Gears 1-2-3-at imadtam, a People can Fly csinalta a judgementet mig a trilogiat ha jol tudom mindharmat az Epic Games csinalta (amikor meg szerettuk az Epic Games-t).

Nekem a Judgement egy kinlodas volt a hulye bena horda modokkal.
8.
8.
crytek
7.
7.
olymind1
Csak először csináljanak valamit a kamera kezeléssel, mert videót nem lehet nézni róla, nemhogy játszani vele, negyed óránál többet nem bírtam játszani az első résszel.
6.
6.
crytek
Ez a pc-seknek nagyon jó hír. Mert az ilyen lövöldékből valahogy nem lehet Dunát rekeszteni. Ha csak a Halo MCC sikereit hozza pc-n már megszedik magukat mint a fene
5.
5.
Anti4730
Nem értem a judgment miert lenne hulladek, mikor minden ugyanaz benne mint az elozo reszekben, csak van egy ket uj ellenfel, es mas a story:)) de tenyleg nem ertem hogy miert hulladekozzak le ezt a reszt mikor ugyanolyan mint a tobbi resz:)))
4.
4.
Macifasz
#3: Nagyon adnám, ha a Gears of War szériát egy PS5-ön tudnám kijátszani, de erre kb. 0% az esély. :D Ahogy egy Uncharted vagy egy God of War széria se fog soha megjelenni XBOX-ra. Ezt (sajnos) el kell fogadni.
3.
3.
dcba
#2: A gears 3 fantasztikus jo, a gears 2 szodaval egynel elmegy es isten mentsen minket a Judgement-tol, az egy hulladek.

Amugy en ezt pofazom mar evek ota, hogy azokra a platformokra kihoznak ezeket ahol eddig nem voltak egy csomo penzt keresnenek vele, mar a judgement is azt hiszem kozel 10 eves jatek siman johetne PSre es PCre es egy csomo ember fizetne erte, nem is ertem evekkel a megjelenes utan miert ne lehetne kiadni jatekokat mas platformokon is.


En pl egy komplett kollekciot PS-en lemezen siman megvennek.
2.
2.
Macifasz
Istenem, ez LEGYEN IGAZ! Az első részt rongyosra játszottam, és a felújított, Ultimate Edition-t is. Viszont - XBOX hiányában - a 2. rész 3. rész és a Judgment kimaradt, szóval nálam nem kérdés, hogy első napos vétel lenne.
1.
1.
zsocc-nrg
Gears-kollekció a 2-3-Judgment részekkel PC-re... de szép is lenne! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...