Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
1708071148

Még nincs végleges döntés, hogy milyen játékok lesznek multiplatformok

Nem véletlen, hogy a Microsoft tegnap egyetlen Xbox-exkluzív játékról sem erősítette meg, hogy más platformokra költözik. Lapértesülések szerint a vállalaton belül sincs végleges elhatározás erre nézve.
1705222800

Állítólag már tesztelik a Gear of War Collectiont

A franchise nagyszabású, felújított gyűjteményének készítése állítólag már a végső fázisban van, és már a tesztelőknél vannak az itt-ott teljesen újjáépített játékok is.
1700668800

A Gears of War-játékok narratív igazgatója átigazolt a Sony Santa Monicához

GoW-ból GoW-ba igazolt Bonnie Jean Mah, aki több Gears-játék narratív vezetéséért is felelős volt. Eredetileg a filmiparban indította útjára karrierjét, de 2008-ban a Warhammer 40,000: Space Marine-nak és a Dark Millenium Online-nak lett az írója, így belépve a videójátékiparba is.
1679482838

A Dűne írója jegyzi a Gears of War-filmet

Nagy a mozgolódás a Netflix Gears of War-filmje körül. Már forgatókönyvírót is találtak hozzá, ráadásul egy igazi nagyágyút! Jon Spaihts felelt korábban a Dűne és a Doctor Strange szkriptjéért is.
1667894400

Gears of War-filmet és animációs sorozatot készít a Netflix

Lassan másfél évtizede pedzegetik a Gears of War-film ötletét, a Netflix azonban most hivatalosan is bejelentette: érkezik Marcus Fenix és bandája egy élőszereplős filmben, és egy rajzfilmsorozatban is képernyőre kerülnek.
1652684400

A Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt kaphat a Gears of War

A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókat is meglepi a Microsoft, a folytatás helyett egyelőre azonban egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatnak.
1634295600

Új sci-fi játékon dolgozik a Splash Damage

Keveset tudni egyelőre a Splash Damage legújabb projektjéről, de annyi már biztos, hogy huszadik évét ünneplő brit fejlesztőstúdió egy saját sci-fi IP-n dolgozik. A csapat gőzerővel toboroz a játékhoz.
1564504200

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

A kissé lapos júliusi kínálat után egészen erős felhozatallal jelentkezik a Microsoft Games with Gold akciója. Az Xbox Live Gold előfizetői négy nagyszerű címet zsebelhetnek be augusztus folyamán.
1560841200

Nem függ a játékok sztorijától a Gears of War-film

Nem akarták feleslegesen megkötni a készítők kezét, ezért a Gears of War-film "egy alternatív valóságban" játszódik majd, és nem lesz köze a játékok történetéhez - ezt maga Rod Fergusson, a The Coalition fejese erősítette meg.
1548781200

Hétvégén ingyen játszhatsz a Gears of War 4-gyel

Az Xbox Game Pass egyik húzócímeként szinte csak az nem játszott még a Gears of War 4-gyel, aki szándékosan elkerülte. Ha mégis kimaradt volna, akkor most hétvégén minden Xbox Live Gold-tag bepótolhatja a dolgot.