Little Nightmares PC, PS4, XBOXONE

A LittleBigPlanet Vita társfejlesztőinek külső nézetes kalandjátéka.
1610546400

Frissítve: Ingyen adják a PC-s Little Nightmarest

Hogy egy kicsit ráhangolja a játékosokat a hamarosan érkező folytatásra, most ingyen Little Nightmares-kódokkal kedveskedik a Bandai Namco a saját webáruházában, amiket a Steamen belül lehet majd beváltani.
1608660000

Íme, a Games with Gold januári felhozatala

Míg mindenki más az idei ajándékait készíti össze, a Microsoft már a jövő évieket kezdi felsorolni – legalábbis ami a Games with Goldot és a januárt illeti. Négy újabb játékkal lehetnek gazdagabbak a Xbox Live Gold előfizetői.
1590588000

Little Nightmares - túl a 2 millión, érkezik Stadiára is

A Tarsier Studios remek hírekkel kezdhette a mai napot, ugyanis a megjelenése óta világszerte kétmillió példány talált gazdára az egyik legnépszerűbb játékukból, a Little Nightmaresből.
1576861254

Elkelt a Little Nightmares fejlesztőcsapata

A Koch Media és a THQ Nordic anyavállalata, az Embracer Group egy hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a Little Nightmarest is fejlesztő Tarsier Studios csapatával.
1526319060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb játékmegjelenésből ezúttal ugyan kevesebb lesz, de a mennyiséget nem érheti panasz, szinte minden platformra érkeznek újabb címek. Lássuk, mi jó vár ránk a következő héten!
1520586000

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.
1519549207

Little Nightmares - lezárul a történet

Megérkezett a Little Nightmares történetét teljesen lezáró Secrets of the Maw DLC-folyam legutolsó felvonása, a Residence. Ezzel a végéhez értek Runaway Kid megpróbáltatásai, aki ismét szembenéz a titokzatos hölggyel.
1510322417

Demót és második DLC-t kapott a Little Nightmares

Megérkezett a három részből álló Secrets of The Maw DLC-sorozat második epizódja, a Hideaway, ami folytatja a Maw-ból megszökni akaró Runaway Kid történetfolyamát. A DLC mellé az alapjáték kipróbálható változata is befutott.
1504972815

Little Nightmares - jön az új dobozos verzió

A Bandai Namco idén októberben újracsomagolva is kiadja a Tarsier Studios platformjátékát. A Complete Edition az alapjáték mellett a szezonbérletet is tartalmazza, így három DLC-t is kapunk mellé.
1499446800

Megérkezett a Little Nightmares első DLC-je

A Little Nightmares kiegészítői egy másik karakter történetét mesélik el, a Runaway Kid névre keresztelt kisfiú maga is szeretne megszökni a Maw-ból. Kalandjaiba mától kóstolhatunk bele.