Odateszi magát a februári PlayStation Now

  • Írta: gorien
  • 2021. február 3.
  • Akció
Link másolása
Februárban hat címmel is gazdagabb lesz a Sony előfizetéses szolgáltatása. Pankrátorok, öntudatra ébredt androidok, az Apokalipszis lovasai és kis rémálmok várják, hogy szórakoztassanak minket.

Beköszöntött a február, azaz bővülhet tovább a PlayStation Now, és az biztos, hogy ezt a hónapot nem aprózzák el a Sonynál: hat új játékot is kapunk. Ebből egyelőre kettővel kell sietnünk, ugyanis a Call of Duty: Black Ops III csak április 29-ig, a WWE 2K Battlegrounds pedig augusztus 2-ig lesz elérhető.

Ha sem a katonák, sem a pankrátorok nem vonzanak, akkor is van miből válogatnunk. A Darksiders Genesisben új kameranézetből vethetjük bele magunkat az Apokalipszis körüli háborúba, esetleg komoly dilemmák felett gondolkozhatunk a Detroit: Become Humanben. A Hotline Miami 2: Wrong Numberben sosem lankadó akció vár minket, a Little Nightmarest pedig még gyorsan végignyomhatjuk a folytatás február 11-i megjelenése előtt.

8.
8.
delphijos
#7: Ha megint előfizetsz, akkor tolhatod újra. De csak akkor ha akkor “megvetted”. Erre nincs mód utólag. De gondolom ez természetes.
7.
7.
Ooorky
#6: Ha utána újra fizetek akkor tolhatom a régebbieket, vagy elvesznek?
6.
6.
matvonakos
#4: Ha nem fizeted nem tudsz játszani a korábban PS Plus keretein belül megvásárolt játékokkal.
5.
5.
r3dman
#2: Black ops 3 is volt már ingyen ha jól emlékszem.
4.
4.
#1: Nem kell elszomorodni. Meg miért? Egyrészt előbb játszottál vele, másrészt támogattad a készítőit. Ez a PS Plus is, ha nem tévedek egy havidíjas szolgáltatás, de ha azt esetleg nem fizetnéd tovább, attól neked még mindig megvan a játék és ugyan úgy tudsz vele játszani. Az olyan helyeken meg, mint a PS Now és az Xbox Game Pass jönnek-mennek a játékok akkor is, ha örökre elő vagy fizetve és ott meg pláne jó, ha megvan egy olyan cím, amit még elő fogunk venni.
3.
3.
Ooorky
#2: Elég sok a közös cím,de általában fordítva szokott lenni, előbb jön Nowba aztán plusba.
2.
2.
Obi Wan Kenobi
Nem volt már a detroit PS plus cím? Valahonnan határozottan erre emlékszem
1.
1.
latis666
Ez jó. Először elszomorodtam hogy ps plus-ba kereül a Detroit mikor már megvettem. Aztán megörültem hogy legalább kapunk Little Nightmares-t amivel szemezek egy ideje végül kiderült hogy ez ps now. :) Na iszom egy kávét. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...