Lara Croft and the Temple of Osiris PC, PlayStation, Xbox

A Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, amely immáron négyfős kooperatív móddal rendelkezik.
1472468411

Új direktor bábáskodik a Tomb Raider-játékok felett

A Crystal Dynamicsnek nyolc hónapba telt megtalálni Brian Horton utódját. A Tomb Raider-frencsájz felett immáron Ian Milham bábáskodik, aki korábban a Visceralnál dolgozott. Ő volt a Battlefield: Hardline kreatív direktora.
1469002620

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.
1467975600

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.
1461924056

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.
1451484837

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.
1438186401

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.
1424959217

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.
1423765838

Valami készül Lara Croft: Relic Run címmel

A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, ami annyit tesz, hogy már javában készül az új Tomb Raider-mellékág. A névből kiindulva esélyes, hogy egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk.
1419331734

Lara Croft and the Temple of Osiris teszt

Lara Croft legújabb, ismételten izometrikus sírrablós kalandja ezúttal egy olyan tárlatvezetésre invitál minket, amiben Egyiptom egy rég elfeledett ősi templomában kell Ozirisz kincse után nyomoznunk.
1418065200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.