Captain Toad: Treasure Tracker 3DS, SW, WIIU

Saját játékot kapott Captain Toad a Super Mario 3D Worldből.

Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Captain Toad: Treasure Tracker teszt

Derék gombafejű kapitányunk miután négy éve mindenkit meglepett Wii U-n, most Switchen is gyűjti a csillagokat. Az új verzióban extra pályák és egy zseniális kooperatív mód várja a régi és új rajongókat egyaránt.

Captain Toad: Treasure Tracker - ilyen lesz a co-op

Toad kapitány switches kalandja egy fontos ponton túlmutat a meglévő Wii U-s és a közelgő 3DS-es változaton. Nevezetesen kooperatív móddal is fel lesz vértezve, ahol a másik játékos forgatja a kamerát és semlegesíti az ellenséget.

Elérhető a Captain Toad: Treasure Tracker demója

Hamarosan 3DS-re és Switchre is ellátogat az imádnivaló Captain Toad; a Wii U-t már meghódította, itt az ideje, hogy az új platformokat is bevegye! A Captain Toad: Treasure Tracker demója már elérhető az eShopból, de új trailer is érkezett.

Gameplay traileren a Captain Toad: Treasure Tracker

Júliusban egy újabb Wii U-s címet porol le a Nintendo, hiszen Switchre és 3DS-re is befut a Captain Toad: Treasure Tracker. Az aranyos gombafejű figura csillagok után kutat a meglehetősen trükkös pályákon.

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Brit toplista: 2015-ben is Call of Duty

Az év első napjaiban is a Call of Duty kurrens epizódja, az Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban. A Wii U-s Captain Toad: Treasure Tracker csak a tizenhatodik helyen nyitott.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

E3 2014: A negyedik galériafrissítés

Ezúttal a Nintendo-hívők örülhetnek, hiszen egyetlen kivétellel a kiotóiak masinájára érkező sikervárományosokról mutatunk állóképeket. Hogy a többiek se csüggedjenek, elrejtettük a Dying Light legújabb screenshotjait is.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.