The Witcher Battle Arena Mobil, PC

MOBA a The Witcher alapján.
1490605256

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.
1438585242

Készül a The Witcher-film

Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.
1421947845

Elstartolt a The Witcher Battle Arena

A CD Projekt RED és a Fuero Games mobilos MOBA-ja már elérhető iOS-re és Androidra. A The Witcher-unverzumra épülő free-to-play alkotás két arénát tartalmaz és persze nem kell fizetnünk a győzelemért.
1421737234

Megjelenési dátumot kapott a The Witcher MOBA

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a The Witcher-sorozat mellékszála, a The Witcher Battle Arena. A free-to-play mobilos kitérő a manapság egyre népszerűbb MOBA stílus egyik újabb jeles képviselője lesz.
1408968004

Film készülhet a The Witcher alapján

Pontosabban már a második filmadaptációról van szó, hiszen 2001-ben már kaptunk egy sekélyes próbálkozást The Hexer címmel. Bizakodásra ad okot, hogy ezúttal az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski dolgozik a projekten.
1408964402

Regisztrálj a The Witcher Battle Arena bétájára!

A mobilokra érkező The Witcher Battle Arénára hamarosan rávethetik magunkat az androidosok. A The Witcher-univerzumában játszódó MOBA-ról már egy gameplay előzetest is bemutathatunk.
1404280822

MOBA készül a The Witcher alapján

A CD Projekt RED bejelentette, hogy már készül a The Witcher Battle Arena, amely egy hamisítatlan free-to-play MOBA lesz iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra. Az univerzum népszerű szereplőit irányíthatjuk a játékban.