Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

E3 2017: Jövő héten érkezik az Overwatch új pályája

A Blizzard eddig nem vitte túlzásba az E3-as szereplést, de azt azért megerősítette, hogy mikor jelenik meg az Overwatch új pályája. A Horizon Lunar Colony Winston szülőhelyén játszódik majd.

Brit toplista: az élen nyitott a Tekken 7

Jól kezdett a Tekken 7 a briteknél, az első héten felkúszott az eladási lista első helyére. A dobogó második fokát a szülinapozó Overwatch, a harmadik helyet pedig az Injustice 2 szerezte meg.

Egy holdbázis az Overwatch új térképe

Már elérhető a publikus tesztszerveren az Overwatch legújabb térképe, a Horizon Lunar Colony. Egy Assault típusú pályáról van szó, ahol még az antigravitáció is színesíti a játékmenetet - innen származik Winston, a játék gorillája is

Brit toplista: újra dobogós az Overwatch

Az Overwatch szülinapját követő leárazások és promóciók miatt új erőre kapott a játék, és egészen a második helyig küzdötte magát. Az Injustice 2 trónja azonban még így is biztonságban volt.

Egyéves az Overwatch, indul az Anniversary event

Hamarosan egyéves lesz az Overwatch, így a Blizzard ennek az alkalomnak szenteli a játék következő eseményét. A jövő hét végén ingyenesen kipróbálható lesz a shooter, és érkezik a Game of the Year-kiadás is.

Egymilliárdos franchise az Overwatch

Az Activision-Blizzard is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, amiből nemcsak az derült ki, hogy az Overwatch tolta a kiadó szekerét, hanem az is, hogy alig egy év alatt egymilliárd dolláros franchise-zá nőtte ki magát a shooter.

Már 30 millió játékosa van az Overwatchnak

Az Overwatch regisztrált felhasználóinak száma már átlépte a 30 milliót - tudtuk meg a Blizzard Entertainment legújabb helyzetjelentéséből. Havonta átlagosan 2,2 millió új játékossal bővül a shooter.

Overwatch - három új pálya készül a fejlesztőknél

Miután a rajongók jelezték a Blizzard felé, hogy esetleg jöhetne több új pálya is az Overwatch-hoz, a játék direktora igyekezett mindenkit megnyugtatni: jelenleg három pálya készül náluk párhuzamosan, és ezek meg is jelenhetnek idén.

Overwatch - elindult az Uprising event

Mától egészen május 1-ig fut az Overwatch legújabb eseménye, az Uprising. Egy új négyfős PvE-játékmódot kapunk, melyben a King’s Row térképen kell visszavernünk az Omnic-robotok hullámait.

Overwatch - bizonytalan a Switch-átirat

Az Overwatch óriási sikernek örvend mind PC-n, mind pedig Xbox One-on és PS4-en, így biztosan sokan örülnének, ha magukkal vihetnék a játékot a Nintendo Switch funkcióinak hála. Egyelőre azonban bizonytalan az átirat sorsa.
Advertisement