Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

A kínai újévet ünnepli majd az Overwatch

A Blizzard már teaseli az Overwatch következő szezonális eseményét, ami úgy tűnik, hogy a kínai újév (vagy ha úgy tetszik, a tavaszi fesztivál) témáját dolgozza fel. A Kakas éve január 28-tól indul, de az event négy nappal korábban elkezdődik.

Overwatch - úgy tűnik, Valentin-napi event is lesz

Kíváncsi felhasználók találtak Valentin-napi eventre utaló jeleket az Overwatch fájljai között a legutóbbi PTR-frissítés után. A szövegfájlok alapján Genji és Mercy talál majd egymásra a szerelmesek napján.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Overwatch - elérhető az Oasis pálya

Noha a tesztszervereken már november óta nyüstölhető, a nagyközönség számára csak most vált elérhetővé az Overwatch vadiúj térképe, az Oasis. Az Arab-sivatag egy futurisztikus városában eshetünk egymásnak.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.

Overwatch - mi várható 2017-ben?

A Blizzard megnyugtatott mindenkit, elvégre folyamatosan dolgozik új tartalmakon. Még több hős és pálya várható jövőre, valamint élesedik az egyéni szerverkereső is. A rajongók nem fognak unatkozni a következő hónapokban.

Az Overwatch már karácsonyozik

Kezdetét vette az Overwatch karácsonyi eseménye, a Winter Wonderland loottal, feldíszített pályákkal és hógolyózós játékmóddal várja a rajongókat. A beharangozó trailer mellett egy nagy adag képet is tudunk mutatni.

Overwatch - hamarosan rajtol az ünnepi szezon

A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy jövő héten veszi kezdetét az Overwatch ünnepi fesztiválja. Egészen pontosan kedden borul karácsonyi fényárba a multiplayer-orientált játék.

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!