Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

A hétvégén újra kipróbálható az Overwatch

A Blizzard semmit nem bíz a véletlenre: alig startolt el a holdújévi event, ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz az Overwatch mindhárom platformon. Minden hősre és térképre rávethetjük magunkat.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

Overwatch - elstartolt a Kutya éve esemény

Az ígéreteknek megfelelően kezdetét vette a Year of the Dog eseménysor az Overwatch-ban. A kínai újévet ünnepelve egy rakás új skint kapunk, illetve egy Thaiföldről mintázott térkép is üti a markunkat.

Overwatch - a héten indul a holdújévi event

A Blizzard idén is egy eseménysorozattal ünnepli a kínai újévet, a készítők a Twitteren erősítették meg, hogy a héten indul a Lunar New Year. Ezúttal is egy új játékmódnak és számos kozmetikai elemnek örülhetünk.

Overwatch - megnyitotta kapuit a Blizzard World

Tegnap megérkezett az Overwatch legutóbbi frissítése, amely új kozmetikai elemekkel és egy pályával bővítette a multiplayer játékot. Ez utóbbi a Blizzard címei előtt tiszteleg.

A Twitch streameli az Overwatch League meccseit

Exkluzív megállapodást kötött a Twitch és a Blizzard, melynek értelmében a streaming szolgáltató közvetíti majd az Overwatch League meccseit. Kilencvenmillió dolláros üzletről lehet szó.

Overwatch - mi várható 2018-ban?

Jeff Kaplan, a játék rendezője mesélt egy kicsit a Blizzard újévi terveiről. Hamarosan bemutatkozik az Overwatch huszonhetedik hőse, és a fejlesztők már a Year of the Dog eventre is készülnek. Nem maradunk utánpótlás nélkül idén sem.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Overwatch - már kipróbálható a Blizzard World

Az Overwatch legújabb frissítése élesedett a publikus tesztszervereken, de sokkal érdekesebb, hogy az új térkép is játszható formába került. A Blizzard World lényegében egy vidámpark, amit a fejlesztők korábbi játékai ihlettek.

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.