Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Elbúcsúztunk a Battle.nettől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.

Overwatch - Orisa hadrendbe állt

A Blizzard jóvoltából mától elérhető az Overwatch legújabb karaktere, Orisa mindhárom platformon. Ezenkívül a fejlesztők nem zárkóznak el attól, hogy egyszer pályaszerkesztővel lepik meg a kreatív rajongókat.

Overwatch - jövő héten jön Orisa

Most már hivatalos, az Overwatch nem is olyan régen bemutatott új játszható hőse, Orisa a jövő héten, március 21-én mutatkozik be minden platformon. A sorban huszonnegyedik hős ezúttal egy méretes tank karakter lesz.

Bemutatkozott az Overwatch új hőse, Orisa

Kellemes hetük van a Blizzard-rajongóknak, a Hearthstone következő kiegészítője mellett az Overwatch huszonnegyedik hőse is bemutatkozott. A régóta várt Doomfist helyett egy új tankot kaptunk.

Ki lehet az Overwatch új karaktere?

Érdekes álinterjút közölt a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán, amiben a 11 éves feltaláló, Efi Oladele mesélt ötleteiről. Sanszos, hogy hozzá kapcsolódik majd a játék huszonnegyedik karaktere.

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.

Overwatch - 25 millió hős harcol a jövőnkért

Döbbenetes tempóban növekszik az Overwatch, a Blizzard bejelentette, hogy mára 25 millió játékos regisztrált az online FPS-be. Közben pörögnek az események a játék körül, a fejlesztők a következő változtatásokat is belengették már.

Overwatch - elstartolt a holdújévi event

A szivárgásokból már nyilvánvalóvá vált, hogy az Overwatch új eventje a kínai újév, vagyis a holdújév körül bonyolódik majd. A móka kezdetét vette, a következő három hétben új cuccokat szerezhetünk, és elstarolt a helyi CTF-mód is.

A kínai újévet ünnepli majd az Overwatch

A Blizzard már teaseli az Overwatch következő szezonális eseményét, ami úgy tűnik, hogy a kínai újév (vagy ha úgy tetszik, a tavaszi fesztivál) témáját dolgozza fel. A Kakas éve január 28-tól indul, de az event négy nappal korábban elkezdődik.

Overwatch - úgy tűnik, Valentin-napi event is lesz

Kíváncsi felhasználók találtak Valentin-napi eventre utaló jeleket az Overwatch fájljai között a legutóbbi PTR-frissítés után. A szövegfájlok alapján Genji és Mercy talál majd egymásra a szerelmesek napján.