Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - három új pálya készül a fejlesztőknél

Miután a rajongók jelezték a Blizzard felé, hogy esetleg jöhetne több új pálya is az Overwatch-hoz, a játék direktora igyekezett mindenkit megnyugtatni: jelenleg három pálya készül náluk párhuzamosan, és ezek meg is jelenhetnek idén.

Overwatch - elindult az Uprising event

Mától egészen május 1-ig fut az Overwatch legújabb eseménye, az Uprising. Egy új négyfős PvE-játékmódot kapunk, melyben a King’s Row térképen kell visszavernünk az Omnic-robotok hullámait.

Overwatch - bizonytalan a Switch-átirat

Az Overwatch óriási sikernek örvend mind PC-n, mind pedig Xbox One-on és PS4-en, így biztosan sokan örülnének, ha magukkal vihetnék a játékot a Nintendo Switch funkcióinak hála. Egyelőre azonban bizonytalan az átirat sorsa.

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.

Különleges esemény indul az Overwatchban

Jövő héten indul a következő esemény az Overwatchban, aminek a játék rajtja óta először a háttérsztori ad keretmesét. Az új képregénynek hála azt is belőhetjük nagyjából, hogy milyen skinekre számíthatunk.

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.

Overwatch - Orisa hadrendbe állt

A Blizzard jóvoltából mától elérhető az Overwatch legújabb karaktere, Orisa mindhárom platformon. Ezenkívül a fejlesztők nem zárkóznak el attól, hogy egyszer pályaszerkesztővel lepik meg a kreatív rajongókat.

Overwatch - jövő héten jön Orisa

Most már hivatalos, az Overwatch nem is olyan régen bemutatott új játszható hőse, Orisa a jövő héten, március 21-én mutatkozik be minden platformon. A sorban huszonnegyedik hős ezúttal egy méretes tank karakter lesz.

Bemutatkozott az Overwatch új hőse, Orisa

Kellemes hetük van a Blizzard-rajongóknak, a Hearthstone következő kiegészítője mellett az Overwatch huszonnegyedik hőse is bemutatkozott. A régóta várt Doomfist helyett egy új tankot kaptunk.

Ki lehet az Overwatch új karaktere?

Érdekes álinterjút közölt a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán, amiben a 11 éves feltaláló, Efi Oladele mesélt ötleteiről. Sanszos, hogy hozzá kapcsolódik majd a játék huszonnegyedik karaktere.