Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Ki lehet az Overwatch új karaktere?

Érdekes álinterjút közölt a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán, amiben a 11 éves feltaláló, Efi Oladele mesélt ötleteiről. Sanszos, hogy hozzá kapcsolódik majd a játék huszonnegyedik karaktere.

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.

Overwatch - 25 millió hős harcol a jövőnkért

Döbbenetes tempóban növekszik az Overwatch, a Blizzard bejelentette, hogy mára 25 millió játékos regisztrált az online FPS-be. Közben pörögnek az események a játék körül, a fejlesztők a következő változtatásokat is belengették már.

Overwatch - elstartolt a holdújévi event

A szivárgásokból már nyilvánvalóvá vált, hogy az Overwatch új eventje a kínai újév, vagyis a holdújév körül bonyolódik majd. A móka kezdetét vette, a következő három hétben új cuccokat szerezhetünk, és elstarolt a helyi CTF-mód is.

A kínai újévet ünnepli majd az Overwatch

A Blizzard már teaseli az Overwatch következő szezonális eseményét, ami úgy tűnik, hogy a kínai újév (vagy ha úgy tetszik, a tavaszi fesztivál) témáját dolgozza fel. A Kakas éve január 28-tól indul, de az event négy nappal korábban elkezdődik.

Overwatch - úgy tűnik, Valentin-napi event is lesz

Kíváncsi felhasználók találtak Valentin-napi eventre utaló jeleket az Overwatch fájljai között a legutóbbi PTR-frissítés után. A szövegfájlok alapján Genji és Mercy talál majd egymásra a szerelmesek napján.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Overwatch - elérhető az Oasis pálya

Noha a tesztszervereken már november óta nyüstölhető, a nagyközönség számára csak most vált elérhetővé az Overwatch vadiúj térképe, az Oasis. Az Arab-sivatag egy futurisztikus városában eshetünk egymásnak.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.