Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

Overwatch - Párizsba visz a legújabb pálya

A Blizzard minden előzetes bejelentés nélkül fellőtt az Overwatch nyilános tesztszervereire egy vadonatúj térképet. A szimplán csak Paris néven futó térkép Assault játékmódban lesz elérhető.

Csökken az Overwatch ára

Legalábbis PC-n. A mai naptól kezdve a Blizzard boltjában drasztikusan csökkentették a játék árát, szóval, ha már régóta a játék beszerzésén gondolkodtál, csak visszatartott a magas árcédula, akkor most itt az idő.

Overwatch - középpontban a kínai kultúra

Hamarosan érkezik a Lunar New Year event az Overwatchba, melynek köszönhetően a fejlesztők már el is kezdték lerántani a leplet az új, a kínai történelem és folklór ihlette egyedi skinekről.

Beköszönt a disznó éve az Overwatchba

Ismét saját eventet kap a kínai újév a népszerű lövöldében, mely során feltehetően új skinek és játékmódok lesznek elérhetőek. Azonban egyelőre még titok, hogy egészen pontosan mire számíthatunk.

Overwatch - rövid novellát kapott Ana és Soldier 76

Újabb rövid történettel bővül az Overwatch meglepően sokrétű kibővített világa. A Bastet című novella a csapat két veteránjának, Anának és Soldier 76-nek közös múltjába tekint vissza.

Overwatch - középpontban a karácsonyi süti

A karácsony alkalmából idén is ünnepi videóval készült a rajongóknak a Blizzard, melyben ezúttal Reaper és Tracer a Mikulás csokis kekszéért folytatott küzdelmét láthatjuk. És persze közben nem feledkezünk meg Winter Wonderlandről sem.

Overwatch - ezt kínálja az idei Winter Wonderland

Közeleg a karácsony, így a Blizzard játékaiban is beköszönt lassan az ünnepi hangulat. Az Overwatch idén is a Winter Wonderland nevű eseménnyel várja a játékosokat. Lássuk, hogy mit tartogat a következő néhány hét!

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.