Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

GC 2017: A Blizzard is bemutat valamit

A Blizzard is készül műsorral a jövő heti Gamescomra. Az már biztos, hogy itt mutatkozik be az Overwatch következő animációs kisfilmje, de a találgatások szerint a World of Warcraft következő kiegészítőjét is leleplezik a srácok.

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.

Overwatch - Deathmatch-csel gazdagodunk

A Blizzard nagy sikerű játékához, az Overwatch-hoz új játékmód érkezik, méghozzá a jól ismert Deathmatch, amely a pofonegyszerű "ölj, vagy meghalsz" elven működik. Ezeket a csatákat pedig egy vadonatúj pályán is tolhatjuk majd.

Jövő héten érkezik meg Doomfist az Overwatch-ba

Habár a tesztszervereken már most is játszható, hivatalosan csak a jövő héten debütál az Overwatch legújabb karaktere. Doomfist egy új videót is kapott, amiben a fejlesztők mutatják be nekünk kicsit alaposabban.

Brit toplista: nem talált legyőzőre Crash

Az elképesztő nyitány után is megtartotta vezető helyét a szigetország eladási listáján a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ezzel pedig az Uncharted 4 óta az első olyan exkluzív cím, aminek sikerült ez a bravúr.

Overwatch - bemutatkozott Doomfist

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, tényleg Doomfist csatlakozik az Overwatch gárdájához hamarosan. A játék huszonötödik karaktere kibernetikus implantátumokkal turbózta fel a testét, és öklével bárkit le tud csapni.

Overwatch - Doomfist lehet a következő karakter?

Régóta várják már a rajongók, hogy Doomfist is felbukkanjon az Overwatch játszható karakterei között, azonban még mindig várunk rá. Lehet, hogy most tényleg ő következik?

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

E3 2017: Jövő héten érkezik az Overwatch új pályája

A Blizzard eddig nem vitte túlzásba az E3-as szereplést, de azt azért megerősítette, hogy mikor jelenik meg az Overwatch új pályája. A Horizon Lunar Colony Winston szülőhelyén játszódik majd.

Brit toplista: az élen nyitott a Tekken 7

Jól kezdett a Tekken 7 a briteknél, az első héten felkúszott az eladási lista első helyére. A dobogó második fokát a szülinapozó Overwatch, a harmadik helyet pedig az Injustice 2 szerezte meg.