Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - PTR-en a Horizon Lunar Colony-rework

És ráadásul tök véletlenül! A Blizzard egyelőre nem tervezte nyilvánossá tenni a pálya változtatásait, de azok valahogy mégis becsúsztak a publikus tesztszerverekre.

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.

Elindult az Overwatch Contenders versenysorozat

Folyamatosan zajlik az élet az Overwatch körül, ha eSportról van szó. Kezdetüket vették az első Overwatch Contenders-meccsek, melyek tizenhat világszínvonalú csapatot eresztenek egymásnak.

Befutott az idei Overwatch Archives event

Élesedett a Retribution játékmód, megérkeztek az új skinek és highlight intrók, ismét játszható az Uprising, valamint balanszoltak néhány hőst is. Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni az Overwatch legújabb frissítéséről.

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

Overwatch - a jövő héten indul az Archives event

A Blizzard hero shooterének következő eseménye, az Overwatch Archives már a nyakunkon van. A tavalyi Uprisinghez hasonlóan kapunk egy új PvE-küldetést is Retribution címmel, amely egy velencei titkos akció lesz.

Overwatch - lecsap az AI a neveletlenekre

A Blizzard új módszerrel veszi fel a harcot a trollok ellen. Jeff Kaplan a Kotakunak adott interjújában beszélt arról, hogy hogyan próbálják megtanítani a mesterséges intelligenciát arra, hogy felismerje a csúnyán viselkedő játékosokat.

Battle royale-játékmód az Overwatch világában?

Jeff Kaplan az Overwatch játékigazgatója válaszolt a számára leggyakrabban feltett kérdésre. Ugyan nem tartja elképzelhetetlennek a projektet, de tisztában kell lenni azzal, hogy számos hátulütője akad a dolognak.

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.

Frissítve: Overwatch - Uprising event újra?

Az Overwatch Twitter-bejegyzése alapján úgy néz ki, hogy április 10-től ismét visszautazhatunk az időben, hogy újraírhassuk az Overwatch hőseinek történetét. Idén Tracer pályafutását követhetjük nyomon.