A hónap végén búcsúznak az Overwatch loot boxai

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
Elstartolt az Overwatch legújabb születésnapi eventje, melynek lefutásakor a Blizzard végleg kivezeti a mára igen problémássá vált loot boxokat. Az Overwatch 2 már egy egészen más rendszerrel érkezik.

Hat évvel ezelőtt még a Blizzard számára jó ötletnek tűnt, hogy véletlenszerű loot boxok mögé rejtsék az Overwatch kozmetikai extráit, ez a monetizációs stratégia azonban mára igen problémássá vált. Az évek során számos ország digitális szerencsejátéknak nyilvánította az efféle rendszereket, így illegalitásba helyezve azokat. A modern játékok zöme azóta jobb, átláthatóbb monetizációs rendszerekre állt át, az Overwatch azonban egészen mostanáig megragadt a zsákbamacskát kínáló dobozoknál.

Ez augusztus 30-án véget ér, a Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a ma induló Anniversary Remix event után kivezetik a megvásárolható loot boxokat - a játékon belül ingyenesen megszerzett ládák természetesen még egy rövid ideig maradnak. Gyakorlatilag csak a szeptembert kell átvészelnünk ezzel a köztes megoldással, október 4-én ugyanis megérkezik az Overwatch 2 multiplayeres porciója, amely teljes egészében felváltja, és magába olvasztja az első részt, annak minden tartalmával együtt.

Az új, ingyenesen érkező epizód már egy egészen új stratégiával, a manapság igen divatos és sikeres Battle Pass-rendszerrel érkezik majd, melynek lesz egy fizetős és egy ingyenes ága is. A szezonális bérletet tartalmait egy hagyományos mikrotranzakciós shop egészíti majd ki, de szerencsére nem kell aggódnunk, az említettek kizárólag a skinekre, highlight-animációkra, profilikonokra és egyéb kozmetikai extrákra vonatkoznak - az új hősök és pályák mind ingyenesek maradnak.

3.
3.
Faint1993
A battlepassek egy mozdulattal elb@szták az összes kedvemet a skin gyüjtéstől. Fizessek azért hogy aztán második munkahelyként irreális mennyiségű időt pakoljak a játékba, mert csak limitált időm van megszerezni a top tier skinneket amik valahogy kinéznek.

Eközben a lootboxokból eddig mindent meg tudtam szerezni owba. Vagy amit nem, a duplikáltakból mindig volt elég coinom hogy megvegyem külön. Heti 3 lootbox arcadeba. Napi 1 conpetitivbe ha healernek mész. Pár naponta random 2 jó magaviseletért, és szintlépésenként 1, ami pár meccs után fixen jött. Nem volt olyan, hogy leültem owzni 1 órára és nem szereztem volna legalább 1 dobozt
2.
2.
markoci555
#1: kb nekem is ez jön le, párszor játszottam ingyenes hétvégéken, és ömlött rám a doboz, mint hots-ban (ott se tudok már mit kezdeni velük, szerintem bőven 50+ vár nyitásra de nem érdekel) fizetős játékként azt hittem nem is nagyon költenek ilyenre vétel után az emberek
1.
1.
BockÚr
Aki szerint az ov1 be rossz volt a lootbox system (kedves blizz te is) és a cancer battlepass rendszer majd jobb lesz az egy idiota tökéletesen fair működő system volt még pénzt sem kellett beletenni soha! ha duplicatet kaptál coin volt helyette ha meg skint -1 amit megkell szerezz, coinokbol pedig megvehetted azt a skint amit kinéztél ja és minden szint után kaptál 1 ládát garantáltan(talán még daily questekből is jött 1 ). Na most akkor battlepass aki nem veszi meg lof@szt se fog kapni max 10 kis bizbasz szart ami a kutyát sem érdekli ennyi aki megveszi gondolom nem kell részletezzem minden hónapba grindold ki a 100 lépcsőt hogy kapjad a skinjeid.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...