God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

God of War teszt (PC)

A God of War-sorozat tündöklését kizárólag a PlayStation-tulajok élhették át, legalábbis eddig, hiszen most végre a PC-s játékosok is becsatlakozhatnak Kratos bosszúhadjáratába, méghozzá rögtön a széria talán eddigi legjobb darabjával.

God of War teszt

Már felszáradt az olümposzi istenek vére. A spártai nem kímélte apját, Zeuszt sem, így a családon belüli erőszakról tudna mit mesélni. Ám öregkorára fordult a kocka, gyakorolhatja az atyai gondoskodást. Kezünk között Kratos legújabb kalandja.

God of War próbakör

Nem véletlenül kellett öt évet böjtölnünk a God of War folytatásáért, a Sony Santa Monica ugyanis valami merőben mást akart letenni az asztalra ezúttal. Prágáig utaztunk, hogy leellenőrizzük a végeredményt.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

God of War előzetes

Nem maradt több lemészárolható isten az ókori Görögországban, ezért a mindig dühös Kratos északra utazik, hogy a skandináv mitológiában is letegye a névjegyét. Vele tart fia, Atreus is, aki újra embert farag a félistenből.