Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

A Sniper-sorozat harmadik része Grúziába kalauzol el minket. Szabadon bejárható terület, AAA játékélmény - kell más?

Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.

CI Games-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Újabb akcióval jelentkezett a Humble Bundle, amiben ezúttal olyan játékok kaptak helyet, mint például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Lords of the Fallen: Game of the Year Edition - csakhogy a nagyobb címeket említsük.

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.

Mérföldkőhöz érkezett a Sniper: Ghost Warrior 3

Nem indult zökkenőmentesen a Sniper: Ghost Warrior 3 tavaly áprilisban kezdődő karrierje, de úgy tűnik, végül a kasszáknál azért sikeres lesz a játék, hiszen az eladások átlépték a bűvös egymilliós számot.

Sniper: Ghost Warrior 3 - végre jön a multiplayer

Még májusban jelent meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, de a City Interactive teljesen alábecsülte erőforrásait, így a korábbi ígérgetések ellenére a multiplayer mód a mai napig nem készült el.

Ghost Warrior 3 - a fejlesztők beismerték, elszúrták

Ugyan nem lett olyan rossz a Sniper: Ghost Warrior 3, a CI Games vezetője, Marek Tyminski most mégis beismerte, hogy túl sok erőforrást emésztett fel, hogy az AAA-játékok szintjét tűzték ki célnak.

Sniper: Ghost Warrior 3 teszt

Leszerelt tömegpusztító fegyvereket készülnek ellopni terroristák egy volt szovjet laktanyából a román-ukrán határnál, miközben Grúziában szeparatisták támadják az összeomlás szélére sodort kormány megmaradt hatalmát.

Brit toplista: élen kezdett a Mario Kart 8 Deluxe

Lezárult a Ghost Recon: Wildlands menetelése, ráadásul a négy alkalommal is élen végzett taktikai-shooter jó nagyot zuhanva veszítette el a vezető helyét, amit ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe örökölt.

Javítgatják a Sniper: Ghost Warrior 3-at

A héten jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 3, azonban az alapváltozat kisebb-nagyobb hiányosságokkal és problémákkal küszködik. A napokban érkezett már egy javítás, de további foltok várhatók. Közben ingyenessé vált a Season Pass.

Sniper: Ghost Warrior 3 - íme, a launch trailer

Többszöri csúszás után végre boltokba került a Sniper: Ghost Warrior 3, a lengyel CI Games pedig egy launch trailerrel ünnepli a premiert. Pedig a játékosok nem lehetnek maradéktalanul elragadtatva.