Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

  • Írta: szlav
  • 2022. október 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.

A CI Games a minap felvázolta a befektetői előtt az elkövetkezendő öt év terveit, a lengyel kiadó-fejlesztő projektjei közt pedig akad majd néhány teljesen új, eddig sosem látott cím is. Az első ilyen játék az egyelőre csak Project Scorpio (nem, nem az Xbox One X) néven emlegetett program lesz, amelyre a stúdió egy "prémium többjátékos, PvE taktikai lövöldözős címként" hivatkozik. Ezt a játékot a CI Games jól ismert saját fejlesztőcsapata, a Sniper: Ghost Warrior-szériát is fejlesztő Underdog Studio készíti, ráadásul több évnyi live service-támogatásra készülnek a megjelenés után is.

Mindeközben egyébként a Sniper: Ghost Warrior sorozata sem kerül takaréklángra, a széria további fejlesztésére azonban a kiadó beszervez új külsős stúdiót is. A csapat neve egyelőre nem ismert, azt viszont tudjuk, hogy nem kerül ki teljesen az Underdog Studio keze alól a mesterlövészes franchise, a nagyobb emberi és anyagi erőforrások azonban lehetővé teszik majd, hogy az új rész párhuzamosan készülhessen az előbb említett Project Scorpióval.

A fentiek mellett egy másik új projektről is lerántotta a leplet a lengyel vállalat. A Project Survive egy (sosem találnátok ki!) túlélőjáték lesz, és már egy ideje fejlesztés alatt áll, mégpedig az Unreal Engine 5 motorján. A CI Games a Badfly Interactive (Dead Effect) fejlesztőiből összeverbuvált új stúdió, a Batfields segítségével készíti ezt a játékot.

Végül pedig, de nem utolsó sorban, érdemes megemlítenünk a CI Games egyik legizgalmasabb dobását, a Lords of the Fallen rebootját is. A döcögős soulslike újrázását néhány hónapja, a Gamescom színpadán mutatták be, a piszkosul látványos és hangulatos előzetese pedig sokak figyelmét felkeltette.

1.
1.
crytek
Egy nagyon mély gödörből felkapaszkodva egész kellemes single játékokkal elemi magaslatokba jutva, most online lövöldét akarnak.. Nagyobb cégek is buktak már ilyenekkel. Nem jó ötlet, de ők tudják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...