Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1557734400

Cities: Skylines - irány az egyetem!

Még ebben a hónapban újabb kiegészítőt kap a Cities: Skylines Campus címmel, mely során hűséges polgárainkkal megismertethetjük a felsőoktatás és az egyetemi sport szépségeit.
1552129200

Cities: Skylines - túl a 6 millión

A Paradoxnak egy szava sem lehet a Cities: Skylines teljesítményére, hiszen a nagyszerű városépítőjáték már több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ennek örömére megosztottak néhány érdekes statisztikát is.
1550682000

Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.
1540227600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.
1539604800

Cities: Skylines - az iparra fókuszál az új kiegészítő

Füstölgő gyárkémények, vagy környezetbarát szélerőművek. Mélyre fúró olajkutak, vagy csillogó napkollektorok. Egy nyüzsgő városnak sok energiára és jól átgondolt infrastruktúrára van szüksége. Erre összpontosít az Industries DLC.
1536933660

Cities: Skylines - már Switchen is építkezhetünk

A tegnap éjjeli Nindento Direct során ugyan megemlítették a Cities: Skylines érkezését Switchre, ám amennyire váratlan, éppen annyira kellemes meglepetés, hogy a játék már a bejelentés pillanatától elérhető a játékosok számára.
1524823251

Cities: Skylines - építs parkokat!

Május végén érkezik korunk legjobb városépítő stratégiájának legújabb kiegészítője, a Parklife. Ahogy azt a címe is mutatja, ezúttal állatkerteket és vidámparkokat üzemeltethetnek az önjelölt polgármesterek.
1522159200

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.
1520596800

Ötmillió példánynál jár a PC-s Cities: Skylines

Szombaton ünnepli a harmadik születésnapját a Cities: Skylines, amely az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játéka. Erre bizonyíték, hogy a PC-s változat már túl van az ötmillió eladott példányon.