Dark Souls II: Scholar of the First Sin PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Dark Souls II összes DLC-jét tartalmazó kiadás. PC-n, Xbox One-on és PS4-en feljavították a grafikát is.
Típus: RPG

Korábban jön a Dark Souls 2 felújított változata

A korábban tervezett időpont helyett öt nappal korábban érkezik a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin PC-re és konzolokra, így az amerikai és az európai premier dátuma egybeesik majd. Az örömhír mellé friss képek dukálnak.

Traileren a felújított Dark Souls 2

Friss, ropogós játékmenet pillanatokkal színesített kedvcsinálót kapott az április hónapra datált, összes DLC-t tartalmazó és felújított grafikát is kapott Dark Souls II: Scholar of the First Sin.

Ennyivel lesz szebb a PS4-es Dark Souls II

Az áprilisban érkező Dark Souls II: Scholar of the First Sin PlayStation 4-es verzióját vette górcső alá az Eurogamer-féle Digital Foundry, amely minden meglepetés nélkül az RPG legszebb változata lesz.

Stabilan futnak majd a Dark Souls II új verziói

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Dark Souls II: Scholar of the First Sin Xbox One-os és PS4-es változata felturbózott grafikával érkezik, ráadásul a stabil 60 fps ráadásul gördülékenyebb játékmenetet eredményez.

Traileren a Dark Souls II kibővített változata

A Dark Souls II: Scholar of the First Sin egyfajta év játéka-kiadás, mely tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t és néhol finomít a játékmeneten is. A PC-s, Xbox One-os és PS4-es változat emellett grafikailag is megújul.