Dark Souls II: Scholar of the First Sin PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Dark Souls II összes DLC-jét tartalmazó kiadás. PC-n, Xbox One-on és PS4-en feljavították a grafikát is.
Típus: RPG

Percek alatt összejött a pénz a Dark Souls-társasra

A Steamforged Games és a Bandai Namco tegnap indította el a Dark Souls-társasjáték Kickstarter-kampányát, ahol mindössze három perc kellett ahhoz, hogy összejöjjön a kért 50 ezer font.

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

8 millió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat

Egy From Software-előadás diájából derült ki, hogy közel nyolcmillió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat. A számok szerint az eladások többsége az első résznek köszönhető.

E3 2015: Bejelentik a Dark Souls 3-at?

Egy, a Namco Bandai-hoz közel álló forrás szerint a From Software-nél a Bloodborne után se állt meg az élet, a japán stúdió ugyanis gőzerővel dolgozik a Dark Souls-sorozat harmadik részén, amit az E3-on jelentenek be.

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin teszt

Nem számítottam rá, hogy kétszáznál is több vele töltött óra és öt végigjátszás után újra képes lesz magába szippantani: tesztlaborban a Dark Souls 2 új kiadása, a Scholar of the First Sin.

Brit toplista: megint a Battlefield: Hardline az első

Kissé megkésve, de szállítjuk a legutóbbi brit játékeladási toplistát, amely ezúttal is a Battlefield: Hardline-t dobta ki aranyérmesként. A From Software-nek jelenleg két címe is a legjobb tíz között szerepel.

Így fut a felújított Borderlands 2 és Dark Souls II

Az utóbbi időben két nagy sikerű előző generációs játék is felújítást kapott, melyekkel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy nyújtanak-e annyival többet, hogy megérje őket megvenni.

Utolsó traileren a felújított Dark Souls II

A mai naptól elérhető a Dark Souls II: Scholar of the First Sin, vagyis az eredeti játék felújított változata, így a premier alkalmából kaptunk egy raklapnyi friss képet és egy utolsó hangulatfokozót is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

Itt a gépigénye a felújított Dark Souls II-nek

Már egy hét sincs hátra a Dark Souls II: Scholar of the First Sin megjelenésééig, mely a kultuszjáték PC-re, PS4-re és Xbox One-ra szánt felújított változata. Az új látványhoz új gépigény is dukál.