Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3, PS4, X360, XBOXONE

Tony Hawk visszatér.

THPS 5 - nagyobb a sebtapasz, mint a játék

Megérkezett a Tony Hawk’s Pro Skater 5, és vele együtt az első napos, gigantikus méretű sebtapasz is, ami annyira nagyra sikerült, hogy majdnem kétszer akkora, mint maga a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!

Conan O'Briennel az új Tony Hawk is szórakoztató

Jövő héten debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on a Tony Hawk-sorozat következő felvonása, a Tony Hawk's Pro Skater 5, amit a mindig vicces Conan O'Brien is kipróbált.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - a deszkások

Ugyan korábban már megismerhettük azokat a gördeszkásokat, akiket biztosan irányíthatunk majd, most újabb kedvcsinálót kaptak - ezúttal a Robomodo mesél, hogyan kerültek a játékba a szereplők.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 - mozgásban a multi

A GameSpot jóvoltából most mozgás közben is megleshetjük a Tony Hawk's Pro Skater 5 multiplayer szegmensét, ami kizárólag a jelen generációs gépek kiváltsága lesz, bár egyelőre nem látni, miért is.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - őket irányítod majd

Új trailer érkezett a Tony Hawk's Pro Skater 5-höz, melyben azok a deszkások mutatkoznak be, akik majd szerepelni fognak a játékban. Természetesen mindenki büszke arra, hogy szerepet kaphatott a mester mellett.

Ezért változott meg az új Tony Hawk grafikája

A Gamescomon meglepték a játékosokat a Tony Hawk's Pro Skater 5 fejlesztői, eléggé megváltoztatták ugyanis a játék grafikáját. Ha nem is lett sokkal szebb, stílusában már eléggé elüt az eredetileg mutogatott változatoktól.

GC 2015: Belenyúltak az új Tony Hawk grafikájába

A Tony Hawk's Pro Skater 5 grafikája finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, valószínűleg érezhették ezt a fejlesztők is, akik nem sokkal a megjelenés előtt átalakították azt.

Ratchet is cameózik az új Tony Hawk-játékban

Új gameplay trailert, screenshotokat és infókat kaptunk az október elején megjelenő Tony Hawk-játékról. Ami biztos: a PlayStationön játszók Ratchet fejével is deszkázhatnak majd!

Tony Hawk's Pro Skater 5 részletek

A PlayStation Blogon bukkanttak fel a Tony Hawk's Pro Skater 5 legújabb, ezúttal kifejezetten a játék multiplayer módjával kapcsolatos részletek. Saját pályákat építhetünk és akár a haverokkal is deszkázhatunk majd.