WWE 2K16 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A WWE legújabb játéka.

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

Elérhető a PC-s WWE 2K16

Ha a pankráció rajongója van, ráadásul számítógépen játszol, akkor van egy jó hírünk. Már tölthető PC-re a WWE 2K16, amely minden eddig megjelent DLC-t tartalmaz és igen, még Arnold Schwarzenegger is játszható benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre két régóta várt cím is elrajtol a napokban: hamarosan felbőgnek a The Division szerverei, és az epizodikus formában folytatódó Hitman is megkapja a felvezető részét.

Így néz ki PC-n a WWE 2K16

Most már tudjuk, hogy márciusban PC-re is megjelenik a 2K Sports pankrációs játéka. Most befutottak az első képek az új verzióról, illetve a gépigényt is elárulta a kiadó. Nincs nagy változás tavaly óta.

PC-re is jön a WWE 2K16

Nem estünk hasra a 2K Sports bejelentésétől: PC-re is megjelenik a WWE 2K16, hasonlóan az előző részhez. Van abban valami jó is, hogy hónapokkal a konzolos verziók után csaphatunk le rá: minden eddig megjelent DLC-t megkapunk.

60 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből az is kiderült többek között, hogy mára több mint 60 millió példányt szállítottak le a boltoknak a Grand Theft Auto ötödik részéből. Döbbenetes szám.

Továbbra is a 2K Gamesnél maradnak a WWE jogai

A 2K Games bejelentette, hogy az elmúlt évek együttműködése után újabb szerződést kötöttek a WWE-vel. Ennek köszönhetően egy ideig még ők szállítják a hivatalos pankrációs játékokat.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.