E3 2015 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A 2015-ös Electronic Entertainment Expo gyűjtőoldala.

E3 2016: A nagyközönség is kap belőle egy szeletet

Az éves Los Angeles-i expókon eddig csak a sajtó és az ipar képviselői vehettek részt, de idén ezen változtat az ESA. Lesz egy mindenki számára nyitott esemény a Convention Centeren kívül, amire ingyenes jegyet igényelhetünk.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

E3 2015: Megvan a jövő évi E3 dátuma

Véget ért az idei E3, így a kiállítás szervezésével foglalkozó Entertainment Software Association a szokásoknak megfelelően máris bejelentette, jövőre is Los Angeles ad otthont az expónak. Már azt is tudjuk, mikor.

E3 2015: Booth Babes mustra

A kiállítás megnyitotta a kapuit, és a standok környékén megjelentek a csajok is. Fülledt képes és videós összeállításunkban a szemrevaló hoszteszlányokra koncentrálunk. Kellemes szemezgetést!

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Nézd újra a PC Gaming Showt!

Ma éjjel dörzsölhetik a tenyerüket a PC-sek, elvégre az E3 apropóján dedikált konferenciát kapnak a számítógépes játékok. A bulit a PC Gamer és az AMD hozta össze, megmutatjuk, hogy hol követheted a streamet!

E3 2015: Bethesda-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Bethesda E3-as konferenciája. Szokás szerint idén is liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

E3 2015: Nézd vissza a Bethesda-konferenciát!

Kezdetét vette az idei E3. A több napos expót ezúttal a Bethesda saját konferenciája nyitja, amit mi is liveblogoltunk, hajnali 4 órától vártuk azokat a kiváncsiskodókat, akik korán keltek/le sem feküdtek.

E3 2015: Indul a kiállítás, itt a menetrend!

Eljött a hét, amire oly sokat vártunk, a holnapi nulladik nappal hivatalosan is kezdetét veszi a játékipar legfontosabb eseménye, az E3. Összeraktuk a pontos menetrendet, és elmondjuk, hogy mivel készülünk nektek!

E3 2015: Képeken a helyszín

Már javában szépítik a Convention Centert a jövő héten esedékes expóra. Most már tudjuk, hogy az egyik főbejárat tetején egy hatalmas Uncharted 4-plakát feszít. Emellett egy rövid beharangozó videó is érkezett.