Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4

PS4-re is átírták az eredeti Uncharted-trilógiát.
1483945200

Elkészült az Uncharted-film forgatókönyve

Az adaptáció nyáron kinevezett írója bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyvvel, így a részéről semmi akadálya, hogy valóban elkezdődjön a forgatás az idén. Tényleg sínen a projekt?
1478685780

Jövőre tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet

Ezt maga Shawn Levy, a projekt frissen kinevezett rendezője jelentette ki, bár elismerte, addig még el kell intézniük néhány dolgot: például a Nathant alakító színészt is meg kellene találni.
1477465200

Megvan az Uncharted-film rendezője

A hírek szerint a Sony szeretné felpörgetni az Uncharted-film munkálatait, és már meg is találta az új rendezőt hozzá. Már csak abban kell bízni, hogy az úriember nem száll ki idő előtt, és végigviszi a projektet.
1475737200

Egyesével is megvehetjük a felújított Unchartedeket

A Sony úgy döntött, szétbontja az Uncharted-kollekciót, és egyesével is megvásárolhatóvá teszi az eredeti trilógia epizódjait. Ha csak egy vagy két részt pótolnál, valószínűleg örülsz majd a lehetőségnek!
1472821200

Még többet kell várnunk az Uncharted-mozira

Eddig is lehetett sejteni, most már viszont biztos, hogy jövő nyáron sem kerül mozikba az Uncharted filmváltozata. A projekt szerencsére nem állt le, de a Sony kivette a megjelenései közül az adaptációt.
1469880041

Megvan az Uncharted-film írója

Már számos név felmerült az Uncharted-mozifilm kapcsán - köztük Mark Wahlbergé és a David O. Russell rendezőé is. Lapértesülések szerint az a Joe Carnahan írhatja a forgatókönyvet, aki a Bad Boys 3-at dirigálta.
1462899600

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
1459850400

Naughty Dog: egyelőre állnak a filmes projektek

Továbbra is óriási a kavar a The Last of Us- és az Uncharted-mozifilmek körül. Ezt maga a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann erősítette meg az IGN-nek, amikor elárulta, még mindig nem láttak épkézláb forgatókönyvet.
1450715400

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.
1449312420

Brit toplista: a FIFA vitte a Black Friday hetét

Adósak vagyunk még a legutóbbi brit játékeladási toplistával, amely a Black Friday hetét összesíti. Az aranyérmes nem meglepő módon a FIFA 16 lett, a játék elég látványosan kilőtt az előző héthez képest.