Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4

PS4-re is átírták az eredeti Uncharted-trilógiát.
1551204036

Amy Hennig: a sztorialapú játékoknak nincs jövője

Az Uncharted-sorozat társalkotója terjedelmes interjút adott a Venture Beat csapatának, a beszélgetés során pedig szó esett a kifejezetten történetközpontú, egyjátékos élményt ígérő játékokról is.
1545321600

Megint rendező nélkül maradt az Uncharted-film

Eddig sem volt zökkenőmentes az Uncharted-film sorsa, a helyzet pedig most sem fest rózsásan. A mozis feldolgozás élén álló Shawn Levy otthagyta a produkciót, ezzel Nathan Drake története ismét rendező nélkül maradt.
1531756845

Rajongói Uncharted-film Nathan Filliontól

Sokáig úgy tűnt, Nathan Fillion is szerepel majd a készülő Uncharted-filmben, legalábbis az Instagramon tett utalásaiból erre lehetett következtetni. Tévedtünk, cserébe viszont kaptunk egy negyedórás rajongói filmet.
1531472445

Nathan Fillion Unchartedet teasel

A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?
1520872207

Újra remake-et készít a Bluepoint Games

A Shadow of the Colossus remake-jét és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont elkövető austini Bluepoint csapata a következő projektjében is azt csinálja, amihez ért. Ezúttal is egy régi klasszikust újítanak fel.
1519297210

Hol tart az Uncharted- és a The Last of Us-film?

Tegnap a Las Vegas-i DICE Summit nevű rendezvényen a Naughty Dog direktora, Neil Druckmann keynote-ot tartott a 10 Cloverfield Lane rendezőjével, Dan Trachtenberggel közösen. Szóba kerültek a filmadaptációk is.
1512986402

PSX 2017: Mérföldkőhöz érkezett az Uncharted

A PlayStation Experience-en külön panelbeszélgetést kapott az idén tizedik születésnapját ünneplő Uncharted-sorozat. A beszélgetés során pedig kiderült, komoly eladási mérföldkövet ért el a széria.
1511184639

Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.
1498065091

Folytatódhat az Uncharted-sorozat

Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban elárulta, minden esély meg van rá, hogy a jövőben tovább bővüljön az Uncharted-sorozat világa.
1495470616

Az új Pókember lehet Nathan Drake

A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.