ION XBOXONE

Dean Hall új játéka.
Típus: Ûr

Törölték a DayZ alkotójának új játékát

Dean Hall új játékát, az ION-t még 2015-ben jelentették be, ám kiderült, hogy sem a designer új cége, a RocketWerkz, sem a társfejlesztő, az Improbable nem dolgozik már a projekten. Kár érte, pedig érdekes alapvetésre épült.

E3 2015: A SteamVR-ra fejleszt a DayZ alkotója

A DayZ fejlesztése még be sem fejeződött, de Dean Hall már két további két játékon dolgozik. Az egyik a Microsoft-konferencián bejelentett ION, a másik pedig egy névtelen, VR-szemüvegre készülő cím.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Xbox One-on is lesz Early Access

A Microsoft is bevezet egy, a Steam Early Accesshez hasonló rendszert, és itt nem jövő időben beszélünk: az Xbox Game Preview első jelöltjei, köztük az Elite: Dangerous, már el is érhetők.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!