Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
1605002400

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591893000

Tovább folytatódik az EA-játékok Steamre költözése

Nagyon megindult az Electronic Arts eddig Origin-exkluzivitásban tartott címeinek a Steamre való átvándorlása. Most a múltheti játékok után ismét olyan EA-játékok érkeztek meg a Valve platformjára, amelyek eddig gondosan el voltak zárva onnan.
1550073643

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.
1541674836

Itt vannak az idei N7 Day érdekességei

Valaha izgatottan várták a Mass Effect-rajongók a november 7-ét, azaz az aktuális N7 Dayt. Mára a dátum veszített fényéből, lévén a Mass Effect: Andromeda leszerepelt a kritikusoknál és a játékosoknál is. A BioWare azért még kitart.
1528624800

BioWare: a régebbi szériák is folytatást kaphatnak

A BioWare egyelőre teljes erőbedobással dolgozik a tegnapi nap során részletesen bemutatott Anthemen, ám úgy néz ki, közben a régebbi rajongókról sem feledkeztek meg, több korábbi játékuk is folytatást kaphat.
1514581080

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.
1511769637

A Mass Effect új kiadása az EA Accessben

Októberben ugyan már megkapták az alapjátékot az EA és az Origin Access előfizetői, de mostantól már a Mass Effect: Andromeda Deluxe-kiadása is elérhető a szolgáltatásban. Tömve van ütős fegyverekkel és páncélokkal.
1511002800

Íme, a PS és az Xbox Black Friday-beharangozói

Egyre vészesebben közeledünk az év egyik legnagyobb kereskedelmi durranásához, a Fekete Péntekhez. Természetesen a két nagy konzolgyártó is hangolódik az eseményre.
1510081128

Tizedik születésnapját ünnepli a Mass Effect

Kicsit csalunk, hiszen hivatalosan csak november végén tölti be tizedik születésnapját a sorozat, de a mai napon tartja a BioWare az N7 Dayt, aminek keretein belül már most megemlékeztek a jeles jubileumról.