Kupolaváros PC, PS4, XBOXONE

Magyar fejlesztésű játék, amit többek között Nemere István A kupolaváros titka regénye ihletett.
1462986000

Kupolaváros - támogasd a fejlesztőket!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a hazai fejlesztésű, Nemere István regényére épülő játék, a Kupolaváros. Elindult a Kickstarter-kampánya, illetve kiderült, hogy VR-támogatást és multiplayert is kap a Overon Station produkciója.
1452704423

Gameplay traileren a Kupolaváros

A magyar Overon Station jóvoltából most mozgásban is megcsodálhatjuk a Kupolavárost, melyben űrkadétjaink furcsa események után nyomoznak a Marson. A kedvcsinálóban a szinkronba is belehallgathatunk.
1447916442

Szinkronos előzetesen a Kupolaváros

Az Overon Station megígérte, így végre itt van az Unreal Engine 4-gyel hajtott Kupolaváros szinkronos előzetese. A videó első felében az atmoszférát mutatják be Petri Alanko zenéivel, majd megismerkedünk a főhősökkel is.
1446308100

Exkluzív: Kupolaváros előzetes

Az Overon Station Games a lehető legjobbkor készít kalandjátékot Nemere István: A kupolaváros titka című könyvéből, hiszen az egész világ Mars-lázban ég. Kifaggattuk a fejlesztőket a készülő Kupolaváros apropóján.
1443189653

Kupolaváros - az Alan Wake zeneszerzőjével

Még júliusban mutatkozott be a magyar Overon Station első játéka, a Kupolaváros, aminek a zenéjét az a Petri Alanko szerzi majd, aki többek között az Alan Wake hangulatos dalaiért is felelős volt.