Conan Exiles PC, PS4, XBOXONE

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan, a barbár világába.
1557324029

Ingyenes hétvégét kap a Conan Exiles

A Funcom megerősítette, hogy a mai napon induló Steam Free Weekend keretén belül ingyenesen játszható lesz legutóbbi játékuk, a Conan Exiles. Az akció egészen vasárnapig tart.
1553706000

Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.
1540017753

Frissítve: A hétvégén kipróbálható a két Halo Wars

Ha eddig kimaradtak volna a Halo-univerzumban játszódó valós idejű stratégiák, akkor jó hírünk van: PC-n a Halo Wars: Definitive Edition, Xbox One-on pedig a Halo Wars II nyúzható október 21-ig teljesen ingyenesen.
1539268200

Conan Exiles - érkeznek a házikedvencek

Jókora tartalmi frissítés érkezik a népszerű túlélőjátékhoz, a Conan Exileshoz. Többek közt egy vadonatúj vallásra, állatszelídítésre és a Savaga Frontier Pack DLC érkeztére számíthatunk.
1530806453

Conan Exiles - a Funcom legsikeresebb játéka

A Funcom jelentése szerint a nemrég a korai hozzáférésből kilépett Conan Exiles lett a stúdió legjobban fogyó játéka, amivel a csapat korábbi Conan-játékát, az Age of Conan: Hyborian Adventurest taszította le a trónról.
1530184380

Conan Exiles teszt

Robert E. Howard hyboriai korszaka most egy nyitott világú túlélőjátékként elevenedik meg előttünk. Nem ez a Funcom első próbálkozása a Conan-univerzumban, éppen ezért érthetetlen, miért lett olyan fapados és csúnya.
1525789808

Befutott a Conan Exiles végleges verziója

Végre kilépett a korai hozzáférésből a Funcom túlélőjátéka, a hyboriai korban játszódó Conan Exiles. A barbárok földje nem árul zsákbamacskát: csak a legleleményesebb játékosok maradhatnak életben.
1525717800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!
1525521604

Így néz ki PS4-en a Conan Exiles

Vészesen közeleg a Conan Exiles megjelenése, a Funcom legutóbbi livestreamjében pedig végre lehullt a lepel a PS4-es verzióról is - a portot eddig még nem láttuk mozgásban. Lássuk, mire képes a sztenderd modell!
1523631633

Conan Exiles - közeledik a premier

Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.