Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1599037200

Next-genesedik a Dead by Daylight

A Behaviour Interactive népszerű online horrorjátéka is felkészül a következő konzolgenerációra. A Dead by Daylight tulajdonosai ingyen megkapják az új gépekre szabott átiratot, magára a játékra pedig komoly grafikai fejlesztés vár.
1597343400

Dead by Daylight - élesedett a cross-play

A cross-progression bejelentése után megérkezett a cross-play opció a Dead by Daylighthoz, így most már semmi akadálya nem lehet, hogy együtt játsszanak a PC-sek és a konzolosok a Behaviour Interactive játékában.
1595174400

Dead by Daylight - érkezik a cross-progression

A platformok közti szabad játék után újabb lépéssel egységesítené a Dead by Daylight játékosközösségét a Behaviour Interactive. Hamarosan egyetlen közös profilt használhatunk majd, ha több platformon játsszuk a játékot.
1594756440

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.
1592983800

Négyéves a Dead by Daylight, jutalmakkal ünnepel

Habár nem az egyetlen aszimmetrikus horrorjáték, amely mégis a Dead by Daylight rendre kap frissítéseket, és még nem halt ki az érdektelenség miatt, vagy mert megvonták a licencet tőle. Most négyéves, ünnepelhetünk a játékban.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592121600

Dead by Daylight - irány Silent Hill!

Jövő héten rajtol el a Dead by Daylight következő fejezete, amely Silent Hill-tartalmakkal várja majd a rajongókat. A készítők most kiadtak egy hosszabb videót, hogy alaposabban is megismerjük az újdonságokat.
1590562800

Dead by Daylight - érkezik a Piramisfej

Négyéves a Dead by Daylight, így egy különleges fejezettel ünnepel az aszimmetrikus horrorjáték. Ezúttal a Silent Hill adta az ihletet, így játszhatóvá válik a Piramisfej, Cheryl Mason és egy ikonikus régi helyszín is.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.