H1Z1: Battle Royale PC, PS4, XBOXONE

A H1Z1 világában játszódó aréna shooter.
Típus:

Auto Royale móddal érkezett meg a végleges H1Z1

Hosszú évek után a H1Z1 végre kilépett az Early Access-státuszból, és kiegészült egy járműves Battle Royale-móddal is, amelyben 30 négyfős csapat harcolhat egymás ellen. Ezzel talán kitűnhet a mezőnyből a játék.

Három játék is ingyen játszható a héten

Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.

Szeptemberben jelenik meg a H1Z1: King of the Kill

Kilép a Steam Early Access programjából a H1Z1 arena shooteres mellékága és végre elérhetővé válik a teljes változat. A konzolos kiadás fejlesztését azonban határozatlan időre felfüggesztették.

H1Z1 - teaser traileren a szétválasztott részek

Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy két részre szedi a H1Z1-et, így egy nyílt világú és túlélésre építkező epizódot, illetve egy aréna shootert kapunk majd. Most mindkét mód kapott egy-egy rövid teasert.

Két játékká bomlik a H1Z1

Két játékká szedik szét a H1Z1-et, melyből az egyik ráadásul a nyáron konzolokra is megjelenik. A fejlesztő Daybreak Game Company szerint így több játékos igényét is ki tudják elégíteni.