Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
1617991200

Valószínűleg már sosem készül el a Days Gone 2

Hiába szerették a játékosok a Days Gone-t, a kritikusok között nem aratott osztatlan sikert a Bend Studio játéka, és most a Bloomberg egyik friss cikke szerint nagyon úgy néz ki, hogy a Sony végleg kukázta az esetleges folytatás lehetőségét.
1617210000

Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.
1614268800

Ilyen gép kell majd a PC-s Days Gone-hoz

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Days Gone PC-s verzióját, élesedett a játék steames adatlapja, amely további részleteket árult el az átiratról. Többek között a gépigényről is lehullott a lepel.
1614094200

PC-re is megjelenik a Days Gone

Újabb first-party PlayStation-exkluzívot költöztet át a Sony PC-re, ezúttal a Days Gone-nak örülhetnek majd a számítógépeken játszók. A cég állítólag a későbbiekben sem hagyna fel ezzel a jó szokásával.
1607097600

Két fontos emberrel lett szegényebb a Bend Studio

A Syphon Filter-játékokról elhíresült, illetve a legutóbb a Days Gone-nal jelentkező fejlesztőcsapatot, a Bend Studiót nemrég maga mögött hagyta két kulcsfontosságú embere: Jeff Ross és John Garvin.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1604473200

Next-genesedik a Days Gone is

Miközben már szinte a kanyarban van a PlayStation 5 megjelenése, egyre több Sony-exkluzív játék hozakodik elő az újgenerációs konzolra szabott frissítésével. A sorból nem lóg ki a Days Gone sem.
1602057600

Halloweenra hangol a PlayStation Now

A nálunk hivatalosan továbbra sem elérhető PlayStation Now októberi bővítése megágyaz a halloweeni borzongásnak. A zombik, csontvázak és hokimaszkos gyilkosok mellett radioaktív gyerekek és fantasy hősök is várnak.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.