Here They Lie PS4

PlayStation VR-kompatibilis horrorjáték egykori Call of Duty és Tomb Raider fejlesztőktől.
Típus:

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Nagyon erős lesz az iskolakezdés a Sonynál, elvégre PS4-en a Destiny 2-t és a God of War III: Remasteredet kapják a PS Plus-tagok szeptemberben. Ennél ütősebb kínálatot nem is kívánhatna az egyszeri gamer.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Már nem kell PlayStation VR a Here They Lie-hoz

A fejlesztő Tangentlemen bejelentette, hogy a korábbi PlayStation VR-exkluzív horrorjátékukhoz már nem kell VR-szemüveg, ráadásul az új frissítéssel a PS4 Prót is támogatja az anyag.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

E3 2016: A negyedik galériafrissítés

Lassan véget ér az idei E3, de még az utolsó napra is jutott egy szép adag kép a hét slágerjátékaiból. Ezúttal a God of War, a Detroit: Become Human, a Here They Lie, a Nioh és az új Pókember-játék kerül terítékre. Meg a többi.

E3 2016: Here They Lie - új horrorjáték a Sonytól

A YouTube Gaming E3-as közvetítése során rántották le a leplet a Here They Lie-ról, majd a Sony-konferencia után kiadták az első trailert is. Egy cel-shaded grafikával operáló horrorjátékról van szó, amely VR-kompatibilis lesz.