Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 29.
  • Akció
Link másolása
Nagyon erős lesz az iskolakezdés a Sonynál, elvégre PS4-en a Destiny 2-t és a God of War III: Remasteredet kapják a PS Plus-tagok szeptemberben. Ennél ütősebb kínálatot nem is kívánhatna az egyszeri gamer.

A szokásos mennyiséggel és további két bónuszjátékkal hódít a PlayStation Plus szeptemberi kínálata. PS4-en a Destiny 2-nek örülhetünk, a Bungie shootere pontosan egy éve landolt a boltokban, szóval igencsak friss címről van szó. Kratos utolsó görögországi ámokfutása, a God of War III: Remastered szintén a felhozatal részét képezi.

Szeptemberben további két cím is üti markunkat: az egyik a PlayLink kvízjátéka, a Knowledge is Power, a másik pedig egy VR-horrorjáték, a Here They Lie.

A PS3-asok egy klasszikus anyag évfordulós kiadásával és egy profi puzzle-cuccal gazdagodhatnak, jó hír azonban, hogy a cross-buy opció mindkét címnél él.

Lássuk a teljes kínálatot!

  • Destiny 2 (PS4)
  • God of War III: Remastered (PS4)
  • Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
  • Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR kell hozzá)
  • Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
  • QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
  • Foul Play (PS Vita + PS4)
  • Sparkle 2 (PS Vita)


A Destiny 2-t mától, a többi játékot pedig szeptember 4-től tölthetjük le, addig lehet pótolni az augusztusi felhozatalt.

40.
40.
kamgecam
#32: Kibszott jó akciók vannak Psn. Most zsákoltam be a Yakuza 0 pottom 3 rugóért! Hatalmas game! :)
39.
39.
Sandic1994
#38: XBOX-nál nem tudom mi a helyzet, azt nem követem, de a 360-nál pl. ezt írja az oldal:
"Our service is currently experiencing technical difficulties updating Xbox 360 games."

A PS4-es árakat viszont jól hozza.
38.
38.
Bnecne
#37: Xbox One-ra nem rég volt 3000ft a Battlefront 2/2400ft a fullos BF1 illetve sok xbox 360 cím ami BC-s 300ft (jelenleg a darksiders 1-2 nem régen 2 tomb raider cím volt ennyi)
37.
37.
Sandic1994
#30: "Egyébként kb. mennyivel jobbak a PS+ révén kapott leárazások, mint az átlag sale-ek?"

Kb. semmivel, beetetés. Pl szokott lenni a Double discount, amikor mondjuk PS Plus tagság nélkül 30-40% az akció, PS Plus-szal pedig 60-80%. Na amiket úgy hirdetett, hogy előfizetéssel 60-80%-kal olcsóbb, egy korábbi akciónál előfizetés nélkül is 60-80%-kal olcsóbb volt. Én folyamatosan szoktam nézegetni az akcióikat, a double discount többnyire átverés, mert nem a PS plus tagok fizetnek fele annyit, hanem a nem tagok fizetnek 2x annyit korábbi akciókhoz képest.
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, itt minden játékot lehet követni, mikor volt leakciózva, mi volt a legalacsonyabb ára PS Plus tagsággal és anélkül (a legtöbbször ugyanaz a legalacsonyabb ár mindkét esetben).
https://psprices.com/region-hu/index
36.
36.
Aanash
#34: Hát ők oda teszik, mi döntjük el kell-e. Persze nekik a pénz kell és tolják akár pofátlanba is.
Csak a szokásos
35.
35.
Sandic1994
Basszus de gyorsan elszaladt ez a hónap. Szinte most jelentették be az augusztusi kínálatot... Máskor már mindig kíváncsian várom, mit fognak bejelenteni, most meg eszembe se jutott.
GoW3 meg van, de a Destiny 2-t kipróbálom majd.
34.
34.
#33: A harmadik DLC-t ami a passal egy uj jatek ara. Vegulis kiraly dolog 2x eladni :-)
33.
33.
Aanash
Nagyon próbálják tolni a destiny-t..
32.
32.
Yanez
#30: A leggyakoribb dolog, hogy kizárólag a psplus előfizetők számára vannak a jó kis akciók. Amúgyis vannak, és az előfizetők olyankor akár még annál is olcsóbban kaphatják meg a játékokat. Kb 25-50%-al olcsóbban az eredeti leárazástól. De nem mindig, mert néha nincs eltérés.
31.
31.
maros1977
#16: Neked nem nagy durranás mert egy rakás pénzt dobtál ki érte megjelenés napján!!De fordított esetben itt ugrálnál örömödben hogy lehetőséged van játszani a játékkal és egy forintoba se került. Béke
30.
30.
kekesi
#29 Ez is szempont, mondjuk számomra a PS elsősorban az exkluzívok miatt került megvásárlásra, a régebbi Sony címek pedig, már nagyon olcsón beszerezhetőek, használtan és újonnan is. A TLoU és a Heavy Rain + Beyond Collection kevesebb, mint 10k volt.

Egyébként kb. mennyivel jobbak a PS+ révén kapott leárazások, mint az átlag sale-ek?
29.
29.
Yanez
#27: Nálam a multi mellett a psplus akciók is a lista élén van. Hihetetlen mekkora leárazások vannak, szinte minden héten! Az ajándék játékok csak másodlagos dolog számomra, hiszen anélkül is annyi játékom van már, hogy évekig ellennék. :)
28.
28.
shatterhand
#24: Pontositok: nincs demo. Teljes jatek van zarolva. Vagyis eddig is le lehetett tolteni. Max a feloldast hoztak elobbre.
27.
27.
kekesi
#26: Tudom, hogy az előfizetés mellé adott játékok, csak "extrák", és az online funkciókhoz való hozzáférés az elsődleges célja a PS+ szolgáltatásnak, pont ezért fogom hanyagolni. Ritkán szoktam multizni, így nem éri meg...

Plusz, ezek a címek is csak addig játszhatóak, míg él az előfizetés, emiatt szintén nem olyan kedvező az ajánlat.
26.
26.
Zisten
#17: PS PLUS előfizetést nem a játékokért kell megvenni.
Ha játszani akarsz online akkor előfizetsz, mert anélkül nem megy. (kivéve ha F2P játszol).
Az "ingyen" játék csak extra.
25.
25.
Zisten
"And surprise! Destiny 2 will be available today so you can dive in and start building your power level immediately..."
24.
24.
Az elejen valaki irta, hogy a D2 demo toltheto, nem a demo hanem a teljes, direkt elorebb hoztak egy nagyon egyszeru dolog miatt, szeptember 4-en jon a kovetkezo dlc, a Forsaken, ami nincs benne es meg elotte akartak h kicsit behuzzon a gamma es megvedd. Ami a passal egyutt 1 teljes jatek ara, szoval jo biznisz ez, meg ha nem is mindenki veszi majd meg :-)
23.
23.
exonic
#13: Nem véletlen nincs marchmaking, hiszen a raidhez hibátlan csapatmunka és kommunikáció kell, ami randomokkal lehetetlen.
Én a mai napig játszom vele aktív magyarokkal PCn, szerintem ha az ember keres, akkor PS4re is talál csapattársakat, ahol amúgy a legnagyobb a D2 játékosbázisa.
Most meg főleg...
20.
20.
PaprikaJancsi
#18: Erre kétszer is mondja. Ki érti ezt a pasast?! :D

Amúgy baromi erős hónap.
19.
19.
Norbiii
#18: A Here They Lie viszont elsőre tetszik. Pár napja kezdtem el vele játszani nagyjából 20-30 percet, és eddig bejön. Feszült, volt olyan rész, hogy úgy megijedtem, hogy libabőrös lettem, és teljesen lehűltem. VR szemüvegben szinte biztos, hogy nem tolnám!
18.
18.
Norbiii
Egyik sem érdekel. God of War és hasonló játékokat nem csipázom, ugyanez a helyzet a Destiny 2-vel is, bár nem mélyedtem a két játékba, nem nagyon ismerem ezeket. Ettől még ütős lista, aztán lehet adok neki esélyt, soha ne mondd, hogy soha!
17.
17.
kekesi
Hétvégén ruházatm be egy PS4-re, de szerintem a PS+ előfizetést hanyagolni fogom, számomra elég érdektelen, a GoW 3 jó lenne, de visszatart, hogy az első két rész nincsen jelenlegi generációra. (Igaz, PS Now-nak hála pótolható a széria.)

A Destiny 2 viszont teljesen hidegen hagy, jobb lenne a Gold-ból a Prison Architect, a PC-s verzióval már úgyis régóta szemezek.
16.
16.
Fata Morgana
Nem nagy durranás szerintem egy 6 éves PS3-as játék és a Destiny2 amit megjelenéskor megvettem (de tévedés volt) az első része még frankó volt, de a második valódi rókabőr + lebutított mármint a skill-tree, és fegyverek tekintetében.Ráadásul a Raid-ekhez 6 ember kell nem elég 4 vagy 5 mert annyian hozzá sem szagol az ember.
Nem mondom ideig óráig leköti az embert, de közelében sincs a D1-hez.
15.
15.
zozo76hun
hat engem messze nem izgat a gow (soha nem erdekelt), de a destiny 2-t azert csak kiprobalom... :)
14.
14.
Yanez
A Sony nagyon stabilan tartja a jó játékokkal való etetést, respect! Nekem sajnos ez pont majdhogynem nulla a két fő játékból, mert GoW3 megvan (kétszer toltam ki PS3-on és kétszer PS4-en), Destiny meg nemigen érdekel, szóval..., de ettől persze szuper lista, s majd szemezgetek a többi címből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...