The Elder Scrolls VI PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a The Elder Scrolls.
1623603600

E3 2021: Nézd vissza az Xbox Showcase műsorát!

Hamarosan kezdődik az idei E3 egyik legizgalmasabb közvetítése, az Xbox & Bethesda Games Showcase. Tartsatok velünk és nézzük együtt élőben a bejelentéseket - akad majd belőlük jónéhány!
1609956000

The Elder Scrolls VI - irány Hammerfell?

A létezésén kívül gyakorlatilag semmit sem tudunk még a Bethesda Game Studios legújabb játékáról, a The Elder Scrolls VI-ról, így minden apró hírmorzsának és olyan találgatásnak is örülünk, ami nemrég bukkant fel a játék Twitter-fiókja alatt.
1609747200

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1603000800

Phil Spencer: könnyen megtérül a Bethesda-deal

Bátor kinyilatkoztatást tett a Microsoft videojátékos divíziójának első embere. Phil Spencer szerint a Bethesda 7,5 milliárd dolláros akvizíciója még akkor is visszahozná az árát, ha platformexkluzívvá válnának az érintett játékok.
1600704000

Új motoron fut a Starfield és a The Elder Scrolls VI

A Microsoft nagy bevásárlását követően felszólalt Todd Howard is. A Bethesda Game Studios arca említést tett a fejlesztőcsapat két legújabb szerepjátékáról is, így megtudhattuk: komoly technológiai ugrásra számíthatunk majd.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1589212800

The Elder Scrolls VI - messze még a híráradat

Habár a Bethesda lassan két éve lerántotta a leplet következő The Elder Scrolls-játékról, mégsem számíthatunk friss hírekre a közeljövőben. Még évekbe telhet, mire tisztességesen beindul a marketingkampány.
1585764000

A Bethesda nem tart saját konferenciát az E3 helyett

Habár több kiadó és fejlesztő saját online konferenciával igyekszik pótolni az elmaradó, E3-as fellépést, a Bethesda már biztos nem lesz ezen cégek között. Ehelyett az előttünk álló hónapokra elosztva hallhatunk a játékaikról.
1559833200

The Elder Scrolls VI - a Bethesda 10 évre tervez

A Bethesda nem viccel a The Elder Scrolls-széria legújabb epizódja kapcsán. Todd Howard elárulta, hogy a tavalyi E3-on belengetett hatodik rész esetében legalább egy évtizedes élettartamra pályáznak.