Assassin's Creed: Origins PC, PS4, XBOXONE

A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

Íme, a PlayStation Plus-előfizetések szeptemberi játékai

Rengeteg fantasztikus játékkal bővül a PlayStation Plus Essential, Premium és Extra előfizetési szintje is.

Máris új munkára talált az Assassin's Creed kirúgott direktora

Ashraf Ismail zűrös magánélete miatt kényszerült elhagyni a Ubisoftot, ahol direktorként dolgozott az Assassin's Creed-franchise-on. Most egy újabb gigacéghez szerződött.

Roguelite-játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Valhalla

Kissé vérszegényre sikeredett az Assassin's Creed tizenötödik évfordulóját ünneplő adás, de azért így is akad egy-két finomság. A legizgalmasabb újdonságoknak a Valhalla rajongói örülhetnek.

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

Hamarosan 60 fps-sel is játszható lesz az Assassin's Creed: Origins

Hamarosan már PlayStation 5 és Xbox Series-konzolokon is 60 fps mellett élvezhetjük a Ubisoft 2017-es sikercímét.

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.

Ekkor csatlakoznak az Xbox Game Passhez a Ubisoft korábban ígért játékai

Néhány hete már megtudhattuk, hogy az Assassin's Creed: Origins és a For Honor: Marching Fire is bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába. Ma megtudtuk, mikor kerül erre sor.

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.