Marvel vs. Capcom: Infinite PC, PS4, XBOXONE

Negyedik alkalommal is Marvel vs. Capcom: az új rész a képregénygyáros filmes univerzumából táplálkozik leginkább.
1496241000

Közel teljes az új Marvel vs. Capcom karakterlistája

A Capcom ugyan még adós a hivatalos megerősítéssel, de egy, a Marvel vs. Capcom-ügyekben mindig jól értesült NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakterfelhozatalt ismerjük már.
1494329040

Már kiemelt figyelmet kapnak a játékok a Marvelnél

Belátható időn belül három komolyabb játék is érkezik a Marveltől, és a képregénygyáros szerint ez csak a kezdet, még van a csőben néhány be nem jelentett címük. Ma már a játékok is kiemelt figyelmet kapnak a cégnél.
1494064828

Rocket Raccoon a Marvel vs. Capcom Infinite-ben

A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy a Marvel vs. Capcom Infinite karakterfelhozatalához A galaxis őrzőiből ismerős Rocket Raccoon is csatlakozni fog. A nagypofájú mosómedve cameójából egy rövid videót mutatunk.
1493377200

Gameplay traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

A héten érkezett sztoritrailert és bejelentéseket követően újabb előzetessel szolgálhatunk a Marvel vs. Capcom: Infinite-re váró játékosoknak. Most akció közben is megnézhetjük az újonnan bemutatott karaktereket.
1493144152

Szeptemberben jön a Marvel vs. Capcom Infinite

A Capcom megerősítette, hogy a tavaly év végén bejelentett Marvel vs. Capcom-összecsapásra szeptember közepén kerül majd sor. A megjelenési dátum mellé az első történetközpontú előzetes is befutott.
1480924800

Marvel vs. Capcom Infinite - itt a két új hős

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozott a Marvel vs. Capcom-sorozat legújabb felvonása, a Marvel vs. Capcom Infinite. Az akkor bemutatott négy biztos szereplő mellé pedig két új érkezett.
1480852800

Frissítve: Tényleg készül az új Marvel vs. Capcom

A szóbeszédek igaznak bizonyultak, tényleg készül az új Marvel vs. Capcom, pontosabb címén a Marvel vs. Capcom Infinite. Az első kedvcsinálójában Mega Man, Ryu és Iron Man csapott össze.
1480413600

Prey - gameplayt kapunk a The Game Awardson

Sűrűnek ígérkezik a hétvége a játékosok számára, péntek reggel a The Game Awards előzeteseinek örülhetünk, a szombat és a vasárnap pedig a PlayStation Experience-ről szól majd. Íme, egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatsz!
1480343400

Készül a Marvel vs. Capcom 4?

Most hétvégén rendezik meg az idei PlayStation Experience rendezvényt, ahol a legújabb hírek szerint a Marvel vs. Capcom-sorozat régóta várt negyedik részéről is lehull majd a lepel.