Dynasty Warriors 9 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Koei Tecmo népszerű kaszabolós sorozata, ezúttal már nyílt világgal operál a cím.
Típus:

2018 elején érkezik a Dynasty Warriors 9

A Tokyo Game Show apropóján a Koei Tecmo pontosított a Dynasty Warriors 9 megjelenési ablakán. Azt eddig is tudtuk, hogy jövőre jön a nyitott világú musou, ma viszont világossá vált, hogy már 2018 elején játszhatunk vele.

Nyolc perc a Dynasty Warriors 9-cel

Új gameplay videót kaptunk a Dynasty Warriors soron következő felvonásához. A nyolcperces felvétel során barangolunk picit a játék nyílt világában, és persze a harcból is kapunk egy kis ízelítőt.

Hat karaktert mutatott a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo ma hat visszatérő karaktert mutatott be, akik biztosan szerepelni fognak a készülőben lévő, nyitott világú, musou műfajú játékukban, a Dynasty Warriors 9-ben.

Így alakult át a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo alaposan átdolgozta a harci mechanikát az új részben, amely már nyitott világgal csábítja a musou műfaj szerelemeseit. Továbbá már épületekre és hegyekre is felmászhatunk, ha kedvünk tartja.

Megérkeztek az első képek a Dynasty Warriors 9-ből

A héten kaptuk meg az első konkrétumokat a Dynasty Warriors nyitott világú folytatásáról, ma pedig már az is bizonyossá vált, hogy Európában is megjelenik a musou PS4-re. Megérkeztek az első képek!

PS4-re jön a nyitott világú Dynasty Warriors

A Famitsu szállította az első konkrétumokat a Dynasty Warriors 9-ről. Az új rész fontos mérföldkőnek számít a sorozat történetében, ugyanis először tár majd egy szabadon bejárható, nyitott világot a játékosok elé.

Folytatódik a Dynasty Warriors

A Koei Tecmo tegnap jelentette be, hogy a Berserk mellett már gőzerővel dolgoznak a népszerű Dynasty Warriors-sorozat következő számozott epizódján. A bejelentés mellé egy teaser trailert is kaptunk.