Super Mario Odyssey SW

Mario a háta mögött hagyta a gombakirályságot és egy világokon átívelő kalandra indul.
1511168400

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.
1510740949

Super Mario-filmen dolgoznak a Gru alkotói?

A The Wall Street Journal egy friss beszámolója szerint Mario hamarosan visszatérhet a mozikba, a Gru és a Minyonok filmek alkotói ugyanis a Nintendóval karöltve már tárgyalnak egy új adaptáción.
1509454800

Elképesztően jól fogy az új Super Mario

A tegnapi nap folyamán nálunk is láthattátok az elmúlt hét brit játékeladási toplistáját, amelyen szoros küzdelemben, második helyen futott be a Super Mario Odyssey az új Assassin's Creed mögött. Ez az eredmény nem véletlen.
1509368400

Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.
1508742000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.
1507708800

Super Mario és a musical

Befutottak az első kedvcsinálók, amelyekkel a Nintendo a Super Mario Odyssey hónap végi premierjét promózza. A tévéreklámok mellé egy hosszabb trailer is érkezett, ebben Mario egy élőszereplős musical főszereplője.
1507356029

A Super Mario Odyssey lényege 5 percben

Elég részletes előzetessel jelentkezett a Nintendo a Super Mario Odyssey-ről. Ha eddig értetlenül álltál a játék előtt, akkor most minden kérdésedre választ kapsz. A videó a játékmenet legfontosabb aspektusaira tér ki.
1506619848

Mario felső nélkül a Super Mario Odyssey-ben

A legutóbbi Nintendo Direct után nagy visszhangot váltott ki, amikor Mario meztelen felsőtesttel kalandozott a tengerparti királyságban. Most hosszabban is belenézhetünk az ominózus pályába - a könnyed viselet is marad.
1505379609

Fotómód is lesz a Super Mario Odyssey-ben

A Super Mario Odyssey lesz az első olyan játék a sorozatban, amit olyan modern funkcióval vérteznek fel, mint a fotómód. A tegnapi Directben friss gameplayt láthattunk a platformerből, amit a Switch-csel egybecsomagolva is megvehetünk.
1504810800

GC 2017: Super Mario Odyssey próbakör

Ahhoz képest, hogy a Nintendo Switch bemutatkozása után a játékfelhozatal miatt aggódtunk a leginkább, majd’ minden hónapra jut valami gyöngyszem a platformra. Pedig a java még csak most jön!