1-2 Switch SW

Partijáték-gyűjtemény, amihez nem kell képernyő.

Állítólag rettenetes a 1-2 Switch folytatása, és a Nintendo sem tudja, mi legyen vele

Mi is megírtuk már, hogy kissé érthetetlen módon, de folytatást kap a 1-2 Switch. Az új játék azonban rendkívül rosszul szerepelt az előzetes teszteken a pletykák szerint.

Folytatást kaphat a 1-2 Switch

A pletykák szerint a Nintendo újra megpróbálkozik a 1-2 Switch felfuttatásával, és már javában készül a Joy-Conok képességeire kihegyezett casual játék folytatása. Sűrű évnek néznek elébe a switchesek!

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Huszonnyolc minijáték lesz a 1-2-Switchben

A Nintendo közelgő új konzoljának nyitócíme pontosan 28 mozgásérzékelős minijátékot tartalmaz - erre a hivatalos honlap hívta fel a figyelmünket. Most öt eddig nem látott mókába is belenézhetünk.

Videóözön a Nintendo Switch játékfelhozataláról

Tegnap éjjel a Nintendo újra közvetített, ezúttal New Yorkból jelentkezett a Treehouse Live Event. Terítékre került a Splatoon 2, az Arms, a Super Bomberman R, a Mario Kart 8: Deluxe és a Snipperclips is.

1-2 Switch - partijáték, amihez nem kell képernyő

A kamera nélküli mozgásérzékelésre kihegyezett Joy-Conokkal egészen mókás partijátékot lehet készíteni. A 1-2 Switch esetében nincs is szükség képernyőre, a játékosok egymást figyelve kardozhatnak, varázsolhatnak és így tovább.