Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
1572948300

A Skywalker kora a Battlefront II-t sem kíméli

És decemberben egy regiment új tartalmat kap a játék, melyekben feltehetően a film vadonatúj helyszínei és karakterei kapják majd a főszerepet. Ezek mellett rengeteg bónusz is üti majd a játékosok markát.
1569312000

Battlefront II - ízelítő a héten érkező frissítésből

A héten izgalmas frissítés érkezik a Star Wars: Battlefront II-höz: az új bolygón már a klónok kommandósait is harcba vihetjük, emellett új játékmódoknak is örülhetünk. Nézzünk belőle egy kis mozgóképes ízelítőt!
1567929600

Guinness-rekorder lett az EA

De nem biztos, hogy büszkék a teljesítményre! A 2017-es Star Wars: Battlefront II lootbox-botránya kapcsán ejtett komment lett minden idők legtöbbet leszavazott Reddit-hozzászólása, mégpedig toronymagasan.
1566410520

GC 2019: Mi vár ránk idén a Battlefront II-ben?

Egy rövidebb nyári szünetet követően a DICE bejelentkezett, és felvázolta nekünk, hogy milyen újdonságokra számíthatnak még az idei évben a Star Wars: Battlefront II játékosai. Lássuk a részleteket!
1561387140

Exkluzív: Interjú Sam Witwerrel

Sam Witwer nagyot tarol mostanában a geek kultúrában, hiszen találkozhattunk vele a Days Gone-ban, a Supergirl legfrissebb évadában, hamarosan pedig visszatér A klónok háborújában is. Elcsíptük hát őt egy interjúra!
1561204800

Star Wars: Battlefront II - hol vannak a droidikák?

Hiába a döcögős start, másfél évvel a megjelenése után is rendszeresen frissül a Star Wars: Battlefront II. A legújabb frissítés két teljesen új egységgel és egy új térképpel bővíti a játékot.
1561017600

Az EA továbbra is ragaszkodik a loot boxokhoz

Sőt az a véleményük, hogy a "meglepetésmechanikák" szórakoztatók és etikusak. Az Electronic Arts képviselőjét az Egyesült Királyság parlamenti képviselői hallgatták meg a szerencsejátékhoz hasonlatos játékelemekkel kapcsolatban.
1553353200

Battlefront II - érkezik a Capital Supremacy

Jövő héten landol a Star Wars: Battlefront II várva-várt új játékmódja, a Capital Supremacy. A klónháború látványos ütközeteit egy időben vívhatjuk meg a talajon harcolva és az űrben repkedve is.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.
1550905200

Battlefront II - érkezik Anakin Skywalker

A DICE újabb Klónok háborúja-tartalmakkal bővíti a Star Wars: Battlefront II legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert is.