Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
1528567200

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.
1525953600

Battlefront II - visszatérünk Jabba palotájába

Az új Star Wars-filmmel párhuzamban a Battlefront II-ben is elindul a Han Solo-szezon. Azt már biztosan tudjuk, hogy Jabba palotája ismét visszaköszön majd az új frissítésben, és kapunk pár ehhez illő hőskinézetet is.
1523700000

Battlefront II - ewokok és mikrotranzakciók

Jön a Star Wars: Battlefront II legújabb frissítése. A Night on Endor egy új módot, az Ewok Huntot hozza majd magával, de visszakerülnek a játékba a mikrotranzakciók is. Ne essünk egyből pánikba, az EA ezúttal szerencsére nem esett túlzásba!
1521724380

Star Wars: Battlefront II - feloldották a hősöket

Tegnap óta érhető el az a frissítés a Star Wars: Battlefront II-höz, amely alapvetően alakítja át a játék fejlődési és jutalmazási rendszerét. Ezzel együtt az összes hős és spéci űrhajó azonnal hozzáférhetővé vált a játékosok számára.
1521217831

Battlefront II - változik a fejlődési rendszer

Március 21-től átalakul a Star Wars: Battlefront II sokat szidott fejlődési rendszere. Az ingame kredit ugyan visszatér, de összességében valódi pénzért közvetlenül csak kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk.
1518692453

A Disney elveszi az EA-től a Star Wars-jogokat?

A Star Wars: Battlefront II botránya után már lehetett olyan pletykákat hallani, miszerint a Disney fontolgatja, hogy megvonja a bizalmat az Electronic Artstól és más kiadó kap majd lehetőséget. Most ezek a szóbeszédek ismét felerősödtek.
1518094800

Star Wars: Battlefront II - készül a Clone Wars DLC?

Habár nem volt túl bőbeszédű, a DICE egyik fejlesztője megerősített néhány izgalmas részletet a Star Wars: Battlefront II jövője kapcsán. Úgy tűnik, egy Clone Wars DLC is terítéken van a srácoknál.
1517389200

Veszteséggel zárta a negyedévet az Electronic Arts

Közzétette az Electronic Arts az elmúlt negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. A kiadó bevétele nem változott az előző év hasonló időszakához képest, a vesztesége azonban nőtt.
1517385600

Alulmúlta az EA várakozásait a Battlefront II

Habár a Star Wars: Battlefront II eladásait valószínűleg így is megirigyelné a kiadók többsége, az Electronic Arts várakozásait végül alulmúlta a játék teljesítménye. A cég pár hónapon belül visszahozza a mikrotranzakciókat.
1516888800

Átdolgozzák a Battlefront II fejlődési rendszerét

A DICE bejelentése szerint jelentős átalakítások várnak a Star Wars: Battlefront II fejlődési rendszerére, az első részleteket azonban csak márciusban árulják el ezzel kapcsolatban. Új tartalmakra is számíthatunk a közeljövőben.