Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
1511179200

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.
1510910260

Battlefront II - egy ideig mégse lesz mikrotranzakció

Tovább gyűrűzik a Star Wars: Battlefront II multiplayer módjára ráerőszakolt pay-to-win modell ügye, a hivatalos premier előtt pár órával az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, ideiglenesen kikapcsolja a rendszert.
1510815600

Star Wars: Battlefront II - a DICE hajlandó változtatni

Tegnap kérdezz-feleleket tartottak a Redditen a Star Wars: Battlefront II fejlesztői. Azt nem akarták elismerni, hogy több ezer órába telik feloldani a játék összes tartalmát, de újra és újra elismételték: hajlandók változtatni.
1510755060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!
1510646437

Battlefront II - kevesebb kreditbe kerülnek a hősök

Nagy visszhangot kavart a rajongók körében, amikor észrevették, hogy irgalmatlanul sok ingame kreditbe kerül a játszható hősök megnyitása a Star Wars: Battlefront II-ben. A DICE végül 75 százalékkal megnyirbálta az árukat.
1510308041

Készen áll a The Last Jedire a Battlefront II

December 5-től négy héten hát a The Last Jedi körül forog majd a Star Wars: Battlefront II. Új ingyenes hősök, járművek, fegyverek, frakciók és napi kihívások várnak ránk a friss mozifilm tiszteletére.
1510210837

Elérhető a Battlefront II próbaváltozata

Még bő egy hét hátravan a Star Wars: Battlefront II premierjéig, de ha EA vagy Origin Access-tag vagy, már most nyüstölheted a shootert tíz órán át. Ha nem vagy előfizető, néhány gameplay videóval gazdagodhatsz.
1509526800

Belenyúlt a DICE a Battlefront II lootrendszerébe

A Star Wars: Battlefront II bétatesztje után számtalan kritikát kaptak a fejlesztők a loot boxokra épülő fejlődési rendszer miatt. A DICE végül úgy döntött, hogy átalakítja azt, egy blogposztban részletezte, hogy milyen változásokra számíthatunk.
1509441000

Launch traileren a Star Wars: Battlefront II

Habár még bő két hét hátravan a megjelenésig, az Electronic Arts a Paris Games Weeket meglovagolva már most kiadta a Star Wars: Battlefront II launch trailerét. Intenzív egy perc elébe nézünk.
1509206440

Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához?

Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyelemdöfés" volt.