Total War: Warhammer II PC

Ismét összecsapnak a Warhammer-univerzum szörnyei.
Típus:

Total War: Warhammer II - beleshetünk a kampányba

Napokon belül megjelenik a Total War: Warhammer II, ennek örömére pedig az egyjátékos kampány első tizenkilenc percét követhetjük végig a most következő videóban. Hamar egy kőkemény csata részesei lehetünk.

Total War: Warhammer II - üdvözöl az Új Világ!

Új előzetes érkezett a Total War: Warhammer II-höz, amely a folytatásnak helyszínt adó Új Világot mutatja be nekünk kicsit alaposabban. A helyszínbejárás alapján nem panaszkodhatunk a változatosságra.

Kiderült a Total War: Warhammer 2 gépigénye

A Sega és a Creative Assembly lerántotta a leplet arról, hogy milyen vassal kell rendelkezniük azon felhasználóknak, akik a Total War: Warhammer második részét szeretnék nyüstölni otthon.

GC 2017: Total War: Warhammer II próbakör

Az új Total War-játék az elődök által kitaposott ösvényt követi, de az új fajok és a játékmechnika bőven tartogatnak meglepetéseket. Közel egy órát töltöttem elfek, gyíkemberek és patkányok társaságában.

Total War: Warhammer II - a skaven a negyedik faj

A Creative Assembly bejelentette, hogy a skaven is játszható faj lesz a Total War: Warhammer II-ben. A patkányemberek saját kampányt kapnak, ahol találkozunk a horda vezetőjével is. Róluk szól az új előzetes.

Total War: Warhammer II - színpadon a sötét elfek

Nagy adag kedvcsináló érkezett a Total War: Warhammer II harmadik játszható frakciójához, a sötét elfekhez. A filmes előzetes mellett néhány képet is feltöltöttünk a galériánkba róluk.

Total War: Warhammer II - csatába indulunk

Kiadós gameplay videó érkezett a Total War: Warhammer II-höz, amelyben a high elfek és a lizardmanek egy ütközetét izgulhatjuk végig. A felvételen az előbbiek kapják a főszerepet, de a gyíkemberek is villantanak egy-két újdonságot.

Total War: Warhammer 2 - ilyen a kampánytérkép

A Sega jóvoltából most betekintést nyerhetünk a Total War: Warhammer 2 kampánytérképébe. A sztori Ulthuan szigetén és Lustrian dzsungelében játszódik, rengeteg csatát kell megvívnunk a terület dominanciájáért.

E3 2017: Itt nézd vissza a PC Gaming Showt!

Harmadik éve rendezik meg a PC Gaming Showt az E3 apropóján, és noha az elmúlt két évben felejtős előadásokat kaptunk, reméljük, hogy idén izgalmas műsorral jelentkeznek a szervezők. Az eseményt élőben követheted nálunk.

E3 2017: Dátumot kapott a Total War: Warhammer II

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy szeptember végén landol a boltokban a Total War: Warhammer második része. A rajongók már most bekarikázhatják a dátumot a naptárban.