Nagy dobásra készül a Creative Assembly

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.

Az biztos, hogy nem a Creative Assembly egyik korábbi frencsájza kap új részt. A cég legfrissebb állásajánlatai között három szerepkör vár betöltésre: egy vezető technikai grafikust, egy vezető metajáték-designert és egy vezető rendszerdesignert várnak a srácok. A sikeres pályázók egy teljesen új IP-n dolgozhatnak.

A feladatkör leírásában néhány részletet elárultak a játékmenetről is: a játékos különféle fegyvereket és kütyüket is bevethet, ha tippelnünk kellene, modern kori vagy sci-fi alkotásról lehet szó. A csapat nagy szavakkal dobálózik: állítólag "műfajteremtő" játékról van szó, s a pályázó az iparág topfejlesztőivel dolgozhat együtt.

Eközben megállíthatatlanul dübörög előre a Total War szekere. Az Arena lassan játszható formába kerül, de nemrégiben bemutatkozott a Total War Saga első fejezete is, és a Total War: Warhammer II is megkapja a Mortal Empire névre keresztelt frissítést.

Mi simán beérnénk egy Alien: Isolation 2-vel is.

3.
3.
XuChi
+1 az Alien Isolation 2-nek!

Nagyon szeretem az első részt :)
2.
2.
hedzsooo
+1 Alien: Isolation 2-t a népnek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...