Far Cry 5 PC, PS4, XBOXONE

Amerikai helyszínen folytatódik a Far Cry-sorozat.

Far Cry 5 DLC tesztek

Hope megyét már felforgattuk, ideje, hogy másféle fordítsuk puskánkat! Ezúttal a Far Cry 5 szezonbérletének tartalmait vettük górcső alá: visszamentünk a vietnami háborúba, ellátogattunk a Marsra, majd zombikat öltünk halomra.

Far Cry 5 teszt

Az Eden’s Gate követői szerint az emberiség az összeomlás felé tart, ám ha kitárod a lelked Joseph Seednek, kézen fog és megmutatja, hogyan élheted túl a katasztrófát. Ám ez csak a felszín, az Atya veszélyt jelent mindenkire, buknia kell.

Far Cry 5 próbakör

Mostanában nagyon sok előzetest fogtok olvasni a Far Cry folytatásáról, egy dologban azonban biztos vagyok: mindegyik más és más élményekből táplálkozik. Ahogy ez a cikk is.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Far Cry 5 előzetes

Egy montanai kisvárosban bedurvultak a világvége-hívők. Egy magát prófétának kikiáltó fickó saját milíciájával hirdeti az igét, és minden ellenkezővel leszámol. Ebbe a képtelen helyzetbe csöppen fiatal rendőr hősünk.