Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
1512831640

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.
1512721560

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.
1511424045

Tölthető a Wolfenstein II: The New Colossus demója

Ha fontolgatod a Wolfenstein II: The New Colossus megvásárlását, de nem hallgatsz a tesztekre és inkább kipróbálnád a shootert, van egy jó hírünk! A Bethesda mindhárom platformra kiadta a kipróbálható változatot.
1511168400

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.
1510642853

Dátumot kaptak a Wolfenstein II DLC-i

Aki nem tudná: a Wolfenstein II: The New Colossus szezonbérlete három letölthető csomagot takar, ebből kettő most napra pontos dátumot kapott. Más szemszögből is megismerhetjük a nácik által megszállt USA mindennapjait.
1510320060

Wolfenstein II: The New Colossus teszt

William Blazkowicz tolószékben ébred. Életét sikerült megmenteni, de úgy tűnik, sosem fog már lábra állni. Kínzó fájdalmak gyötrik, és olyan emlékek a múltból, melyeket lehetetlen lesz elfelejteni.
1510045232

Frissült egy nagyot a Wolfenstein II

Egy terebélyes patch látott napvilágot a Wolfenstein II: The New Colossushoz, így a főmenüben eddig elérhetetlen The Vault is kitárta a kapuit, továbbá a szezonbérletesek és előrendelők már játszhatnak az első DLC-vel is.
1509368400

Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.
1509350406

Wolfenstein II - hamarosan megnyílik a Vault

A Wolfenstein II: The New Colossus újdonsült tulajdonosai bizonyára észrevették, hogy a főmenüben egy Vault opció is lapul visszaszámlálással megspékelve. A Game Informer rákérdezett a Bethesdánál, hogy miről van szó pontosan.
1509289200

80 perc alatt rohantak végig a Wolfenstein II-n

Éppen hogy csak kijött a Wolfenstein II: The New Colossus, máris jelennek meg róla a jobbnál jobb speedrunner videók. A jelenlegi világrekorder hetvenhét perc alatt rohant végig a játékon.