Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4, XBOXONE

A Wolfenstein visszatérése után végre itt a folytatás.
1509112800

Az új Wolfensteinből is kimaradt a Denuvo

Az utóbbi hónapok bebizonyították, hogy jelenleg nem feltétlenül érdemes a Denuvót beépíteni a játékokba, hiszen az élelmesebbek napok alatt feltörik azt. A Bethesda ezt szem előtt tartva hagyta ki a védelmet a Wolfenstein II-ből is.
1508947200

Wolfenstein II: The New Colossus - az első 15 perc

Két nap választ el attól, hogy hivatalosan is megjelenjen a Wolfenstein II: The New Colossus. A tesztek tehát megkezdődtek, és ezzel együtt az első végleges gameplay felvételek is kikerültek a világhálóra.
1508828418

Itt a Wolfenstein II: The New Colossus gépigénye

Előre szólunk, hogy a nácik által megszállt Amerika felszabadításához nem lesz elég egy közepes masina. A beugrószint egy Intel Core i7-es proci és egy 4 GB-os videokártya, cserébe viszont részletesen testreszabhatjuk a grafikát.
1508742000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.
1508252449

Wolfenstein II - Hitler is beköszön

Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszállt Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.
1506439500

Újabb 30 perc a Wolfenstein II-ből

Habár bő egy hónap van hátra a megjelenésig, a Bethesda meghívta magához a nemzetközi sajtót, és egy utolsó alkalommal megmutatta neki a Wolfenstein II: The New Colossust. Ennek köszönhetjük a most következő gameplay videót is.
1506247233

A Bethesda több játékot akar Switch-re

Pete Hines, Bethesda alelnöke egy vele készített interjúban elárulta, nagyon izgatottak az előttük álló Switch-megjelenések kapcsán, de szeretnék, ha ezzel nem érne véget a Nintendo és a stúdió kapcsolata.
1505834220

Nem finomkodik a Wolfenstein II új előzetese

Új gameplay trailer érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A játék továbbra sem finomkodik, az előzetes révén abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden indokolja a korhatár-karikát.
1505372440

Az új DOOM és a Wolfenstein is jön Switch-re

A Bethesdának határozott tervei vannak a Nintendo új konzoljával. A tegnapi Direct bemutatón megerősítést nyert, hogy a Skyrim mellett a tavalyi DOOM és Wolfenstein II: The New Colossus is tiszteletét teszi a masinán.
1504800000

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.