Darwin Project PC, XBOXONE

Microsoft-exkluzív túlélőjáték, rajzfilmes grafikával.

Bedobta a törölközőt a Darwin Project

Két évvel ezelőtt viszonylag sikeres startot vett a Darwin Project, az ötletes mechanikákkal teleszőtt battle royale azonban mára játékosok nélkül maradt. Így persze fenntarthatatlanná vált a free-to-play modellel ügyeskedő játék.

Darwin Project - már Xbox One-on is ingyenes

A Scavengers Studio bejelentése szerint a mai naptól Xbox One-on is ingyenesen letölthetővé vált új battle royale-játékuk, a Darwin Project. A PC-sek egy ideje már fizetés nélkül játszhatnak vele.

Darwin Project bétateszt

Tíz elítéltnek kell megküzdenie a túlélésért a világ legújabb és legkegyetlenebb valóságshow-jában. A Darwin Project egy ígéretes kis indie battle royale játék-lesz, olyan újdonságokkal, amire nagyon is érdemes odafigyelni.

Free-to-playre váltott a Darwin Project PC-n

A Scavenger Studio még több játékost szeretne megszólítani a Darwin Projecttel, ezért úgy döntött, free-to-play modellre vált PC-n. Mától ingyen tölthetjük a kanadai vadonban játszódó battle royale-játékot.

Korai hozzáférésben a The Darwin Project

A kanadai vadonban játszódó tízfős battle royale-cím, a The Darwin Project korai hozzáférésű változata már elérhető a Steam Early Access kínálatában. A teljes játék valamikor nyár folyamán várható Xbox One-on is.

Darwin Project - a hétvégén indul az utolsó béta

Az érdeklődők ezen a hétvégén még kipróbálhatják a Scavengers Studio Battle Royale-játékát. Különféle képességekkel megáldott hősök indulnak csatába a kanadai vadonban - itt nem kell hosszú percekig bujkálnunk.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!